KONKURRANSE

Reklame | Ideal of Sweden

Hei og hopp folks! Nå er søndagen her, og mange har sikkert svidd av masse penger på Black Friday. Det har ikke vi gjort, så derfor har vi tenkt å gi bort noe kult!

Vi har nemlig vært så heldige og fått noen stilige deksler til mobil tlf, som vi nå skal gi bort. Dette er designervare fra Sverige, hvor noen er eksklusive, mens noen har en mer røffere look. 

Vi valgte Royal Grey Marble nettopp fordi det ser ut som ei flott skiferhelle, ja Dask er glad i skifer og da ble det sånn. Har du lyst på et sånt deksel bør du lese videre!

Det er to deksler vi gir bort. Ene passer til Samsung Galaxy S9, og det andre passer til iPhone 6/6S/7/8. Om du ikke har noen av disse modellene selv, kan du likevel bli med i konkurransen. Det kan jo bli en kjempefin julegave!

Alt du trenger å gjøre er

1. Lik sida vår Doc & Dask på Facebook

2. Følg oss på Doc & Dask på Instagram 

3. Kommentere her hvilket av de to dekslene du kan tenke deg å vinne, og husk å legge inn din e-post så vi får tak i  vinner. (E-post feltet blir bare synlig for oss) 

Vi vil også minne om at det akkurat nå er 50% på alt om du bruker rabattkoden SANTA50 når du handler i nettbutikken. Klikk seg inn HER for å se utvalget!

Vinnere blir trukket på torsdag 29.11.12!

Lykke til!

#konkurranse #giveaway #idealofsweeden #deksel

28 thoughts on “KONKURRANSE

 1. Jeg har Iphone 8 plus 😀 Alle var kjempe fine 😀
  Ha en super flott søndag 😀 Hadde vært morsomt, med et nytt deksel 😀

 2. Iphone
  Hei & god morgen Helene & co.
  Må jo ellers slik i all beskjedenhet minna deg på at mamma di må ha fått tak i dei mest fullkommne og eksklusive svigersønnene verden har å by på.
  Klem.

 3. Hei å så koselig dere finner på sånt også 🙂 Hyggelig å følge dere. Har nettopp fått meg Iphone 7 da den gamle tok kvelden 😛 ha en fin dag 🙂

 4. Da pröver jeg igen 😀.
  Shiffer e fint men passar icke min. Men til min datter Lilia som jul gåva hade varit fint 😊❤.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top