Outfit of the day!

Er det en ting eg har lært meg som blogger, må det være at bloggere kan kle seg i hva som helst, og det blir faktisk godtatt. Eg har sett trashy, tacky, utfordrende, dritstygge, stilfulle og pene antrekk på bloggere. Det er liksom bare sånn, dem er stilikon som alle digger uansett. Så da prøver eg meg også på å dele dagens antrekk her. 

Som dere kan se har eg min egen stil, den heter Gi faen-stilen, hvilket betyr at eg faktisk driter i hva andre tenker så lenge klærne passer og er praktisk til mitt forbruk. Skal eg i pent selskap pynter eg meg så klart, men eg gidder faktisk ikke bruke kjolene mine til hverdags, da forsvinner jo sjarmen med å pynte seg i ny og ne. 

Så her har dere meg da, på en vanlig torsdag, noen timer etter jobben. Som dere ser er arbeidsbuksa fortsatt på, for det kan jo hende eg må hjelpe gubben med noe i hagen. På føttene har eg noen lekre sokker til 10 kr fra Europris, stappet ryddig ned i mine favorittslippers. På overkroppen har eg ei t-skjorte fra vår egen hagefest, og matchende hettejakke fra Wild Hog Rebels. Hagefesten for neste år er forresten ute nå, meld dere på HER. Veske bruker eg ikke da eg er nøye med gode lommer når eg handler nye klær. 

(Standard posering)

(Selvsagt med den obligatoriske nebbtruten)

(Selfieutstyr på bygda; ei knekt flaggstang, jekkestropp og potetbaker)

Likte du antrekket? Kom gjerne med tilbakemeldinger!

 

9 thoughts on “Outfit of the day!

  1. Det er aalltid kjekt å pynte seg så jeg har litt hengende jeg også – som bare er til PYNT. Vi må gå i det vi trives i – og hos meg hopper jeg ut av dongeri eller hva nå enn jeg har hatt på meg på dagen – og inn i joggebukse/pysj-bukse som er komfortable 🙂 Du er fin du!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top