Mandagsblemmer!

Skikkelig rart å stå opp kl 6 en septembermorgen for å oppdage at det faktisk er 16,5 grader så tidlig. Ble litt overraska siden det nå var spådd surt og kaldt, hadde liksom venta ordentlig ruskevær. Jaja, lot ikke sommertemperatur på høsten stoppe meg, og dro fornøyd på jobben iført shorts. Jobben gikk overraskende bra i dag, men det skal dog nevnes at eg kjenner det godt i beina nå. Spørs om disse sålene var noe suksess i hele tatt. Da eg kom ut fra jobben var det grått og fukt i luften, men ikke veldig kaldt.

La gå, etter jobb måtte eg på handling. Var tomt for Gorbys i fryseren. Handlelista var faktisk lenger enn at eg gidder ramse den opp her, og eg hadde glemt pose. Lovde meg sjøl å aldri mer kjøpe de jækla overprisa bæreposene, denne vinner de altså. Men eg gikk nå inn og handla eg, og kjøpte en litt mer solid pose til å ha i jobbsekken, sånn at dette ikke skjer igjen. Kom ut av butikken med ny pose fylt med alt på lista utenom de fordømte Gorbys’ene. Pokker.

Passe sløvt mandagstryne som forsøker seg på et smil

Hjemme fiksa Doc middag, en slags pastagrateng med stekt raspa gulrot, kjøttdeig, og mye mer godt. Rasper du gulrot og steiker det vil du oppleve en steike god smak som kan brukes i det meste! Etter mat fant eg frem strikketøyet, men siden det var så grått ute så eg ikke en dritt og endte med å rekke opp en hel omgang. Kom på at vi har DENNE stående, og fikk da se at eg ikke hadde gjort feil likevel. Fader altså, sittet å dille med det der forgjeves!

Følte det var litt guffent og surt, og ble liksom litt frossen bare av å se hvor grått det var ute. Så med strikketøyet under kontroll tok eg en varm dusj og ei brødskive før eg fortsatte, en dusj hjelper på så mangt. Deretter en kveldstur med Tassen, og jaggu var det 18 grader kl 21.30! Nå ble det også litt mer fremgang i strikketøyet, er ferdig med raglandøkingen, og skal begynne på bol. Blir spennende i morgen om eg kommer til riktig antall, skal «bare» være 408 masker, og det gidder eg neiggu ikke telle i kveld! Og nå har eg jaggu pådratt meg hoste og vondt øye også.

Snap / Insta

3 thoughts on “Mandagsblemmer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top