IKKE PISSEGULT I PÅSKEN!

Reklame | Lyko

Håret mitt er naturlig hombre fordi det gjerne går litt tid mellom hver ettervekstbehandling

Råsa alarm! Selv om vi ikke har fremstilt oss som veldig fiksert på utseende, har Dask faktisk fått en del spørsmål om håret. Mange har opp gjennom åra sett hvor pissegult hår eg får hver gang eg bleiker eller striper det, dermed får eg spørsmål om hvorfor ikke håret mitt blir pissegult lenger. 

Vel, eg legger meg nå flat for dere, eg bruker faktisk produkter for å få håret fint av og til. Papegøye-looken kler meg ikke så bra, så derfor må eg bruke sølvsjampo. Har prøvd ganske mange, og dessverre overgår ofte prisen effekten. Av noen kan man få utslett fordi det faktisk er ganske sterke kjemikalier, noen må gjerne sitte i over ti min for å virke. Hvem gidder stå i ti min og vente for å få bort gulskjær? Ikke eg. 

Min favoritt, som virker på to-tre min, som ikke tar huden, og som ikke koster skjorta, er derfor Fudge Clean Blonde. For best resultat anbefaler eg både sjampo og conditioner, da får man i tillegg silkemykt hår, og man slipper vaske håret i øl for å få det fint. 

Kjøpt hos Lyko

Disse to flaskene med (nesten ekte) sølv kjøper eg på Lyko, for der er dem desidert billigst, og det er rask og gratis frakt. Det får faktisk ikke blitt enklere å holde håret fint, så hvis du har lyst hår kan eg absolutt anbefale disse til både cowboys og cowgirls. Bli kvitt pissegult hår en gang for alle, det matcher ikke cowboyhatt!

Link til Lyko finner du //HER//

#sponsainnlegg #spons #sponsor #hår #skjønnhet #blond #sjampo

2 thoughts on “IKKE PISSEGULT I PÅSKEN!

  1. Hurra for alt som funker :-))
    Sjøl «sliter» jeg veldig med nyansen kaffe a?la sjokolade, som kanskje frister mer enn det ser ut. Ha ha, iblandet litt sølv»papir» fra tidligere fristelser og moro setter sitt preg på det hele. Skal snart farges med andre ord. Egentlig forrige helg. He he.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top