Mat

SKULLE JO BARE HA KÅLROT….

Påske er ikke påske uten pinnekjøtt, og vanligvis har familien til Dask pinnekjøtt påskeaften. De siste årene har ikke alltid dette skjedd, men vi gråter ikke på nesa av den grunn, for etter at Dask gjorde østlending av seg har foreldra måttet dra bobilen over fjellet noen ganger. Da blir gjerne dagene forskjøvet begge veier. 

Denne påsken har vi bestemt oss for å ta pinnekjøttet i dag, fordi selve påskehelga er vi på rednecksamling med Hilljacks. Så i dag skulle vi bare en aldri så liten tur på butikken for å handle inn kålrot og poteter til pinnekjøttet, og endte opp med ei t-skjorte til meg og to bukser til Doc på SparKjøp. Det ble også noe smågodt på polet, ja selv om vi var på bolaget i går. 

Etter at vi endelig fikk handla kålrot og poteter, gikk turen innom Oslo Caravan, kan være vanskelig å kjøre forbi den butikken når vi er fire campingentusiaster i bilen ja. Selv om drømmebobilen fortsatt må stå ei stund i påvente av en fremtidig lottogevinst, ble det lagt igjen noen kroner til annet smått her. Doc måtte ha noe velduftende utstyr til portapottien vår.

 

Omsider fikk vi da pinnekjøttet på kok, og poteter er skrelt. Gjesterommet er også redd opp, så det står klart til Heidi og Tom Arne som kommer en tur, og selvsagt Amigo som får være med på besøk til Tassen. Og bobilen til mamma og pappa er planta i hagen (som vanlig). Om eg bare husker å skrelle denne kålrota og få den på kok, så tenker eg dette kan bli en artig helaften med gode folk.

 

 

 

#mat #pinnekjøtt #kålrot #kålrotstappe #shopping #docogdask #middag #venner #familie #norskerednecks 

Category: Mat

12 thoughts on “SKULLE JO BARE HA KÅLROT….

  1. Deilig med pinnekjøtt og stappe🐑🥕 Riktig god påske til dere🐣🐥 Håper det går bedre med ribbensbruddet til Doc😉

  2. Var på konsert med hilljacks i går på Mariannes i skien…Knall bra kveld 🙂 <3 Dem skal tilbake i oktober 🙂 <3 Pinnekjøtt er veldig godt,kose dere max med middagen og med gjester...Og med hilljacks i påskehelga :)Fortsatt god bedring til doc,håper han er blitt bedre...Riktig god påske til dere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top