Doc var skikkelig uheldig

Hvilken dag er det i dag?


Fredag! Nei det trengte eg kanskje ikke si, men nå er det uansett ikke tvil, det nærmer seg helg. Sånn omtrent nå gjør søstra mi seg klar til å hoppe i minien og rulle over fjellet, vi får besøk i kveld. Huset har vi tatt sånn noenlunde, bare bad og gulv igjen, men det rekker vi etterpå. Men først må eg gjøre meg ferdig med ukas siste arbeidstimer, så er faktisk fredagskvelden et faktum.

Tenkte forresten i går å skrive litt om psykisk helse siden det var dagen for det, men vi var opptatt med jacuzzirommet, og fikk besøk av svigers. Da blir man ikke sittende med tlf, iPad eller PC å skrive. Egentlig er det vel ikke så mye å si om vår psykiske helse heller. Vi er begge oppvokst i trygge kår, ingen av foreldrene våre er skilt, vi er oppvokst på hver vår gård i gode omgivelser. Altså ikke noe spesielt der. Men kanskje desto viktigere å vise at man bryr seg, gir tid til hverandre, prøve å forstå og være tilstede.

Får litt sydenfølelse her da

Mye av gårsdagen gikk jo med på å gjøre ferdig jacuzzirommet. Gulvet ble lagt og lister er på plass, og vi fikk inn både jacuzzi og litt pynt (dvs tre planter i plast). Planen er å få inn en helt rund hvit eller gul hengende lampe, en som kan minne om en sol siden rommet er veldig «syden». Om noen har noe sånt er det bare å skrike ut! Og så skal vi få på plass noen hyller da, som vi kan ha klor, rensemiddel og håndklær i.

Eneste som er litt synd er at Doc var litt uheldig i går. Så fint som alt annet har gått i denne oppussinga, så måtte det vel skje et uhell med tanke på vår flaks. Med jacuzzirommet klart, mangla jo bare selve jacuzzien, men den sto jo ute og måtte tømmes. Da var det greit at vi hadde ei lensepumpe stående. Doc kobla opp med friskt mot, satte pumpa nedi vannet og trykka «play». Det mest uforutsigbare skjedde, kabelen til denne pumpa ble så varm at den smelta hull i jacuzzien! Ergo, vi har et jacuzzirom med en jacuzzi som vi ikke får brukt. Heldigvis er det ikke verre enn at det forhåpentligvis kan fikses, så eg har kjøpt lappesaker på jobb i dag. Krysser fingrene for at vi får det tett og kan bruke det i helga!

Snap / Insta

2 thoughts on “Doc var skikkelig uheldig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top