Dårlig lås på sanitæranlegget!!!

Utover kvelden i går barrikaderte vi oss i bobilen med en film på tv, for det var så mye mygg og diverse som ville ha en bit selv med denne HER. Vi sov ei god natts søvn, og Doc kokte egg til frokost. Siden vi skulle ut og rusle litt blant folk, og se oss rundt i Røros var det også nå tid for en dusj. Doc hadde alt dusja, og det var min tur. Han forklarte at dusjen var meget bra, så eg pakka med meg det eg trengte og rusla bort.

Dette så jo bra ut, det var rent og pent, og skulle være en enkel oppgave. Hekta hempa på døra og begynte å kle av meg, mens eg tenkte for meg selv at eg måtte være rask selv om det var gratis. Ville ikke lage kø. Kom meg under dusjen og fikk sjampo i ragget, og helt i min egen verden.

Aldri vært så rask i dusjen før!

Da gikk jaggu døra opp! Hempa hadde hoppa av fordi den var egentlig for lang, og der sto det en kar som sikkert var mer forskrekka enn meg, og han lukka døra like fort, stakkars. Da kan du trygt si eg ble fort ferdig, og det svidde i øynene som eg ikke kunne lukke fordi eg måtte ha øyekontakt med dørhåndtaket.

Denne hempa skulle liksom holde døra…

Joda, eg ble rein i en fei, og vi rusla oppover. Var mye fint å se på her, men dårlig med uteservering. Mulig vi var for tidlig ute. Da vi kom ned igjen var det middag på gang, og siden har det bare vært avslapping, og hyggelig prat med flere naboer på plassen her.

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Dårlig lås på sanitæranlegget!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top