Retro lunsj og Lotto i Verdal!

Vi har kost oss masse noen dager på Røros, men det var nok litt mindre spennende enn eg hadde trodd. Mulig vi ikke utforska nok. I dag var det tid for å dra videre, og da vi satte oss i bilen kom regnet. Det var venta, og da passer det greit å kjøre litt ja.

Her kunne eg spist mange måltider!

Doc hadde peila ut et sted han ville se, satte det inn på gps og flata ut gasspedalen. Ferden gikk videre nordover, for vi skulle ta lunsjen på Pick up Cafe i Vuddu Valley. Når eg fikk se stedet skjønte eg hvorfor, dette var tøft, helt i vår stil.

Du blir bare sulten av denne disken!

Selvsagt måtte eg kle meg litt tidsriktig, og dro på meg Sun Studio t-skjorta, for dette var en ordentlig 50 talls diner. Det vil si et lysstøperi med butikk og diner da, og flere bygg, blant annet en gammel bensinstasjon. Og er man på diner spiser man enten sandwich eller pancakes, og det ble to nydelige sandwich’s på oss.

Ting var mer forseggjort før!

Stup mette kjørte vi videre, og neste stopp ble Verdal hvor eg selvsagt måtte levere noen kuponger hos Norsk Tipping. Er det ikke her alle vinner da? Da vi hadde parkert på Koa camping kom sola tilbake, og det tikka pokker meg inn en mld fra Norsk Tipping, eg hadde vunnet på Extra! Riktig nok bare 40 kr, så nå venter vi på storpotten, har da tippa for flere dager!

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

6 thoughts on “Retro lunsj og Lotto i Verdal!

  1. Å i dag (onsdag) kjæm finværet… Fint på Inderøya (Koa) ja? Anbefaler turen innom den gyldne omvei og 😊

  2. hvis dere kommer tilbake til inderøy og tar den gylne omvei, kan dere campe hos oss hvis dere vil😉 Vi driver m ku, hest(western) og lasso kasting hvis det frister🤠 vælkommen 🐂🐎

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top