Fikk jaggu besøk på hytta!

Beklager at det ikke ble noe oppdatering i går, vi var plutselig ikke aleine her lenger. Vi sto opp og gjorde alt som vanlig, med frokost og det hele. Satt ei stund og sløva før vi gikk en halvlang tur med Tassen, hvor Tassen var den som ble mest sliten. Han er ikke noe ivrig på motbakker stakkar. Tilbake på hytta ble resten av fredagens middag gårsdagens lunsj, da med polarbrød til. Helt innafor.

Flokken på rusling!

Mens vi satt her og sløva enda mer kom det bil, vi hørte den fløyta flere ganger på vei oppover og lusks oss ut for å se. Det var svigermor og dattera til Doc som skal holde oss med selskap noen dager her, men det så da nesten ut som de flytta opp hit, for makan til bagasje da. Jaja, da skal vi ikke lide noen nød i alle fall.

Nydelig sol fra blå himmel lokka både oss og litt vin ut på terrassen. Middagen ble også nytt ute i går, svigermor hadde avgjort at det var for fint til å være inne, noe vi andre raskt sa oss enig i. Vi ble jaggu sittende ute helt til skyggen og myggen tok oss. Da var det bare å trekke inn da.

Tonje ble med på tur, og så fikk eg låne litt av håret hennes fordi eg så nesten skalla ut i skumringa!

I stua ble det servert chips av alle tenkelige slag, det dukka opp litt mer vin, og ellers brus og iste i fleng. Aggregatet var slått på, så i bakgrunnen dansa kjendiser på titteboksen mens vi for det meste lo og skravla. På bordet rulla først fem terninger i noen runder yatzy, og deretter så vi tullete ut på hode mens vi spilte kortskalle. Alt i alt en tipp topp koselig dag i går, og nå står dagen i dag for tur!

 

@docogdask

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top