Dagen derpå og turen videre!

Festen gikk sin gang i går den, det var strålende hyggelig, og et nydelig måltid servert av vertinna. Vi fikk indrefilet med masse forskjellige grønnsaker, saltkokte poteter og en god hvitløksaus til. Eneste negative å melde om må være Flisamyggen, den er virkelig ivrig i tjeneste!

Det obligatoriske influencerbilde ved en artig severdighet på norgesferie!

I dag var det litt mindre liv i oss, noe sliten etter så mye moro. Og siden Doc la seg i vettug tid i går kunne vi dra videre i vettug tid i dag. Det ble noen stopp oppover, måtte ha mat og diesel vettu. Ene stoppet var til og med uten å kjøpe noe, eg ville bare se noe. Du vet den svære elgen som står oppi her et sted? Ja den måtte jo eg bare se når vi først er her, og du hendelse hvor gigantisk den er! Visste den var stor, men den ser mye større ut i virkeligheten.

Her skal vi kose oss! Og ja, litt rund i trynet på grunn av noen myggstikk, alt er som normalt med andre ord.

Ferden gikk videre, og omsider etter å ha kjørt i evigheter i Østerdalen kunne vi endelig parkere på Røros bobilplass. Her har vi alt vi trenger innen kort rekkevidde, hvilket skulle vise seg å ikke være så dumt. Vi hadde nemlig glemt å handle, så Doc måtte drikke Pepsi Max og vi spiste grilla kylling og scampi uten tilbehør.

Etter maten fant vi flere søndagsåpne butikker, og har nå fylt opp det som mangla. Her går det i Capri-Sun og chips, og vi slapper helt av mens eg klør meg forderva av alle myggstikkene!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

6 thoughts on “Dagen derpå og turen videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top