Ferie igjen!

Da var altså tida inne for å bruke opp de siste feriedagene mine. Doc har fler igjen, men i dag og mandag ryker mine siste to på en roadtrip. Du vet du begynner å bli gammel når du trenger to fridager for å ta ei helg på Vestlandet. Vi skal nemlig hjem til seters for å spise på oss litt spekk til vinteren. Muttern og fattern har invitert familien på krabbelag i morgen, og da selvsagt fårikål i kveld.

Tanken min var å kjøre grytidlig, for det tar jo ca en arbeidsdag å kjøre over denne haugen, men i går sa Doc han ville våkne ordentlig før vi kjører. Greit nok. Vi tok ut kl 11 i dag, og alt på Kløfta var første stopp. Forden var tørst. Og neste stopp var like etter Maura, da maste Tassen veldig på å tisse. Bensinstasjonen like etter Jevnaker ble vårt tredje stopp, Doc måtte ha mat, og Tassen måtte drite. Dette så ut til å kunne bli en lang tur.

Roadtrip!

Vel vel, neste etappe viste seg å bli noe lenger. Vi ble vitne til mye stygg kjøring da fire biler i rekka plutselig la seg ut samtidig rett før en sving, bare flaks det ikke ble avisoverskrifter av dette stuntet. Ellers har vi lagt bak flere sinker, farten varierte lenge mellom 50 og 90 i 80 sona. Over Hardangervidda gikk det radigt, og foruten telehiv var det ingen hindringer å melde om, bortsett fra et tissestopp for Tassen vel og merke.

Voss ble siste stopp før endt parkering. Det vil si, på Kiwi like før Voss for å være nøyaktig. Vi måtte ha påfyll av snacks og tørsteslukkere. Herfra gikk det rimelig problemfritt videre, og da vi parkerte på tunet hjemme ble vi møtt av en herlig odør av våte ullsokker. Fårikålen var klar til inntak!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top