Mat

To luksusretter i dag!

Siden det ble en veldig enkel middag i går diska vi opp med et bedre måltid i dag. Eg gratinerte noen rotgrønnsaker, mens Doc stekte pepperbiff og lagde peppersaus til. Det var altså en fortreffelig middag, så vi endte igjen på sofaen henslengt som to gjærdeiger, da med en lodden Tass i mellom.

Veldig spent på dette!

Mens vi da lå der og sløva tikka det inn en snap. Dere husker kanskje i forrige uke, at eg etterlyste svar på hvordan remakrabben er? Eg er oppvokst i havgapet, og vant til at sjømat aldri er mer enn få timer gammelt når det fortæres. Men her på Kløfta er det ikke like lett å få tak i rykende fersk sjømat, og dermed lurte eg på om kanskje Rema sin krabbe på et vis kunne erstatte den ferske krabben.

Den bestod lukttesten!

Tilbake til denne snappen, det var en som hadde sett min snapstory sist uke, og ville gi meg muligheten til å smake remakrabben. Eg kasta meg i bilen og møtte vedkommende på en bensinstasjon for å få overrakt det Rema kaller ferske krabbeklør. Etter en meget hyggelig prat, og to pakker krabbeklør rikere, kunne eg kjøre tilbake til sofaen, fortsatt litt mett etter middagen.

Lykken var stor da eg satte tenna i disse skivene!

Når det nærma seg tid for kveldsmat var det ikke noe spørsmål om hva vi skulle spise. Eg renska alle klørne mens Doc gikk tur med Tassen, angra bare på at eg ikke tok på meg DETTE. Her må eg absolutt få rose Fiskeriet for å klare å levere fullt brukandes krabbe til Rema. Smaken var langt over forventning, vi ble begge positivt overraska. Det er ikke helt som nykokt i garasjen til muttern og fattern på ville Vestlandet, men nærmere er det umulig å komme.

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

2 thoughts on “To luksusretter i dag!

  1. Du veit du får kjøpt fersk, og da mener jg fersk krabbe via rekoringen på Årnes. Er jo ett firma som får sendt levende krabbe fra Finnmark til Oppakermoen. Så de annonserte her på Fjasbokji forrige uke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top