Mat

En litt godt stekt pizza!

Mandag og jobb igjen da, skal nevnes at det var jo litt tungt å stå opp i dag. Men det var jaggu godt å ha Forden igjen. Den hadde Doc hatt på hytta nå fra onsdag til i går, hvilket betyr at eg har måttet kjøre Subaruen disse dagene. Forden tok meg trygt til jobb, og med Spotify tilkobla anlegget våkna eg i det minste til egen spilleliste, noe eg har savna i Subaruen.

Doc var hjemme fra jobb litt før meg, og da eg kom hjem lå vi bare henslengt på sofaen i disse HER. Begge like sulten, men begge like sliten. Ingen gadd å stå ved noen gryter i dag, vi måtte rett og slett finne på noe enkelt.

Mens eg lå og tenkte på ostesmørbrød og wraps brøt Doc ut; vi har jo pizzabunner i fryseren! Flott, da ble det avgjort, men hva skulle vi ha på da? Vi hadde ikke noe pizzasaus, og angående fyllet måtte vi improvisere. Det er jo som oftest mye rart både på kjøl og i skap her i huset, så dette skulle vi da få til.

Rett og slett nydelig!

Sausen ble til av ketchup og paprikakrydder, og noen ferske tomater. Fyllet ble kyllingkjøttdeig, vårløk og ananas, ja ananas hører hjemme på pizza, ferdig snakka! Og så Jarlsberg på toppen da selvsagt. Kanskje ikke gourmet for den trente gane, men mer enn godt nok for oss på en lat mandag. Så enkelt kan det faktisk gjøres, med mindre du er av de som melder deg på MasterChef da.

 

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

5 thoughts on “En litt godt stekt pizza!

  1. Ananas på pizza er GODT, det er jeg så enig i 🙂 Kjekk middag på en mandag det. Vi orket heller ikke å stå ved noen gryter i dag, så her ble det spekemat <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top