Ny blåveis på øye!

Det skulle bli temmelig brå start på denne dagen. Først våkna eg av vekkerklokka, fortsatt kvalm og dårlig med vond hals, og bestemte meg for å bli hjemme. Da eg endelig fikk sove litt igjen kom Tassen og sørga for null mer hvile. Nå skulle mor opp, koste hva det koste ville – bokstavlig talt. Han hoppa rundt og beit tak i fingre og albuer i forbifarten, krølla dyna sammen og la seg på magen med snuten nesten i nesa mi.

Utover kvelden har det blitt mer rødt, mens i morges var det en lys lilla flekk. Merkelig hva Tassen får til!

Det var da det gikk en liten faen i han. Du vet sånn reven jakter i snø? Et sånt byks gjorde Tassen, og eg vet ikke om det var feilberegning, eller om det bare var rein desperasjon etter å få mor opp, men han landa i trynet mitt. Ene labben på venstre kinn, snuten klinka i nesa mi, og andre labb innpå høyre øye, og du dæven hvor vondt det var! I rein refleks dytta eg til Tassen så han rulla helt ned i fotenden.

Med en merkelig blåveis innpå øye kunne dagen starte. Fikk i meg litt jogurt, og ble sittende og fundere på hva eg skulle strikke nå som sokkene var ferdig. Da kom det en bobil rullende inn på tunet, og hvis eg sier den også hadde henger er det nok noen som gjetter hvem. Det var Mary-Ann og Magne som stoppa for å si hei, og de hadde med gave. En nydelig liten gris som de selv har støpt og malt, og den er døpt Selma siden den har rosa støvler og hatt. Meget hyggelig, både de og gaven.

Se så fin Selma er da, matcher SuperSelma genseren min og greier!

Da de dro måtte eg på butikken en tur. Nå var det tomt for supper og jogurt, og siden eg enda ikke fikser å få i meg vanlig mat måtte det fylles på. Tenkte å slå tre fluer i én smekk, for eg måtte også ha nye bunadsko, og eg ville ha rundpinner, så det ble en tur på Obs. Sko fant eg fort, supper og jogurt også, men rundpinne sleit eg med å velge riktig lengde. Nå var eg så gåen av den lille handlerunden at eg ga faen og stakk til kassen uten noe rundpinne.

Det var nummeret før eg gikk i dørken, og da tikka det inn en mld fra Doc om flere ting eg måtte kjøpe. Med raske skritt trava eg målretta, og i halvsvime, gjennom hele Obs’n på nytt i full jakt på disse tingene. Nåde den stakkaren som hadde kommet i min vei da. Tilbake til kassa og fikk betalt før det kom flere mld, og dro rett hjem og starta på sokker til Doc siden eg enda ikke har rundpinne til genser. Og ja, øye verker enda, men synet funker!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top