Ingen fredagskos???

Neida, eg har ikke glemt bloggen, er bare litt utfordrende å konsentrere meg når TV står på, Tassen piper, og Doc ligger en halvmeter unna og flirer til TikTok på skjermen sin. Samtidig er eg for lat til å gidde å sette meg på do for å få fred akkurat nå. En helt vanlig fredag der altså, og nå er disse HER bestilt inn.

Men vet du, eg har besja skikkelig på leggen i dag! Doc ringte i sta og spurte om det var noe vi trengte på butikken. Joda, to Pepsi max, men vi har så mye chips igjen etter sist helg, så det trenger vi garantert ikke, svarte eg i god tro.

Lykken var stor da eg forlot jobben for å dra hjem til et chipsinferno!

Doc kom hjem med Pepsi max, fyrte i gang en pizza, og gikk med Tassen. I mellomtida rakk eg å støvsuge kåken før vi kunne spise denne pizzaen. Doc som var noe frustrert over manko på sjokolade, fikk en ny gnist i øynene da eg henta meg en is i fryseren. Eg hadde nemlig tidligere i uka kjøpt en pakke med melkesjokoladeis, hvilket er lykke på pinne.

Så kom vi på at det var The Voice, litt seint ute, men fikk likevel med oss det meste. Det var da eg ble fysen vettu, nå skulle Dragen ha etagilde med knasende og krydra godbiter. Gikk til godteskuffa på kjøkkenet, for så å selv bli skuffa da eg åpna den. Der var det tre åpne poser med bare en håndfull igjen i hver! Tror ikke eg lyger når eg sier det bare var 14 biter igjen i posen med ostepop, så den som skal innom butikken i morgen, jo det er meg!

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top