For en utspekulert type!!

Var ordentlig fit for fight da eg sto opp i dag, lunsjen sto klar i kjøleskapet, og den ofte omtalte kaffekoppen var nyvaska. Reiste på jobb med friskt mot, men det skulle raskt bli slått ned. Mange utfordringer sto i kø da det var flere avvik og problemsaker i vente, og det toppa seg virkelig da eg klarte å velte en pall med masse småvarer i dag. Den velta selvsagt på det trangeste stedet, så eg ville ikke ta i mot hjelp nå som smitten stiger igjen. Kan ikke stå helt oppi hverandre å jobbe da. Men etter lunsjen gikk resten av arbeidsdagen lekende lett.

Var bra oppgitt ei stund der ja…!

Eg dro rett hjem i dag, og ble som vanlig møtt i døra av en logrende ivrig Tass, mulig mer ivrig enn vanlig. Doc hadde kommet hjem litt før meg, og rukket å både lufte han og dusje bort litt sur mage fra pelsen. Og ei stund seinere kom leieboeren hjem.

Hun kunne da fortelle oss at Tassen igjen hadde vært i tingene hennes. Den observante leser husker kanskje for ei stund siden at Tassen hadde fått tak i Smash på morgenkvisten. Det var nesten samme prosedyre i morges. Doc som står først opp lufter Tassen før han drar, så står eg opp og drar, og før leieboeren står opp har Tassen max 5 minutter aleine.

Hm? Kongen av Danmark? Han har vi ikke sett…

På denne tida hadde han klart å få opp glidelåsen i fremlomma på leieboerens skolesekk, plukka ut briller og diverse som lå øverst der, for så å komme til en åpen pose Kongen av Danmark med to drops igjen. Den ene dropsen hadde han bitt i biter, og den andre hadde merker etter litt gnaging og sutting. Han hadde tydeligvis gitt opp, og heller gått løs på et tomt sjokoladepapir. Da kan vi vel her og nå slå fast at Tassen ikke er så begeistra for danske konger.

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

6 thoughts on “For en utspekulert type!!

  1. Tassen bør få litt vanskeligere utfordringer, synes jeg. Siden han til og med er i stand til å åpne glidelåser. 😂

    1. Vi trener faktisk mye på triks da, har koreografert en liten dans med han hvor han gjør mange forskjellige triks 🤠 Han er ikke noen dum hund 😅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top