Utspekulert hund og skremming

Så var vi der igjen, ved kveldens ende, etter en dag like lite produktiv som Stortinget i en økonomikrise. Det vil si, vi kan ha gjort mer enn de akkurat i dag. Da eg sto opp var det noe merkelig her, Doc hadde forlatt rede for å undersøkes mer. Siden Tassen ikke hadde kommet opp til meg regna eg med han fortsatt lå i buret sitt, og at eg måtte ut på tur med en gang. Men da eg kom ned sto han bare ved trappa og titta dumt på meg.

Jøss, det var nytt, har aldri skjedd før at han har venta på meg nede. Min første tanke var at han må ha skada seg. Skal nevnes at han trakka på ei veps eller bie forrige uke og har halta vekselsvis på begge frambeina i påvente av medlidenhet siden, men dette hadde gått litt langt. Etter grundige undersøkelser fantes der intet tegn til feil på bikkja, han sier raskt fra om eg treffer et ømt punkt. Da får vi se an morgendagen.

Egentlig for fint vær til å være inne, men ting må gjøres.

Mens Doc var borte tok eg en rask dusj og spiste frokost, joda noe så enkelt som nudler. Tassen fikk selvsagt smake en utkrydra nuddel hvilket på ingen måte falt i smak. Deretter rydda vi kjøkken og oppvask, hvor Tassen gladelig «skylte» tallerkener. Vi oppdaga ei lita bananflue som virra rundt hodene våre og starta jakta på kjernen. Det viste seg å komme fra bosset, så eg gikk ut med det. Men fluene ble ikke borte, nei, da var det bare å vaske dunken også da. Joda, da fordufta de.

Omsider kom Doc hjem, og etter å ha spist både pølser til lunsj og restegryte til middag satte vi oss ut litt. Leieboeren ringte plutselig bare for å skravle, skjønte raskt at hun var på roadtrip. To ting røpte henne, skuringa fra handsfree’en og det at hun stort sett bare ringer folk når hun er på roadtrip. Jaja, trivelig det. Eg gikk litt unna for å få fred fra Doc sitt støy på TikTok, og satte meg på en benk langs garasjen.

Humla med mugg, Mugghild ble forresten flytta til ripsbuskene i dag.

Eg satt der fredelig og prata om ei humle med mugg, og ei anna eg redda fra drukningsdøden i ei vannskål. Brått hørtes rumling fra buskene, gikk varmt gjennom kroppen! Tror du ikke Doc hadde lurt seg etter for å skremme meg? Og han fikk det på teip! Det ligger ute på TikTok, men eg tror eg har blitt shadow banna, altså at TikTok skjuler videoene mine. Om noen har TikTok, kan dere gå inn på @docogdask og like eller kommentere videoen av at han skremmer meg? Da ser eg om eg er shadow banna.

 

@docogdask

3 thoughts on “Utspekulert hund og skremming

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top