Totalt mislykka overraskelse..!

Ser fortsatt ut som den ene videoen av gårsdagens prank er shadow banna, men så lenge det bare er den får det gå. Eg sov da lenge i dag eg, og Tassen lå tålmodig på Doc sin pute og venta på meg. Ingen nesebiting eller intens gneldring heller, han bare lå og titta på meg med de store øynene sine. Da hadde ikke eg samvittighet til å bli liggende.

Nede stekte Doc egg og bacon, det duftet lørdagsmorgen i hele huset. En herlig start på dagen, hvilket ga meg akkurat den energien eg trengte til å få på DENNE og sette meg ut litt, i stedet for å risikere liggesår på vår eminente sofa. Doc fikk mld om en pakke som hadde kommet, så han stakk for å hente den. Det var visst et fancy deksel til mobilen.

Tja, hva skjer egentlig?

Da han dukka opp her igjen var han like overivrig som en unge proppa på sukkerspinn på Tusenfryd. Eg fikk bare beskjed om å ta med det eg trengte for ei natt i bobil, så eg røska med noe i full fart før eg plasserte meg i passasjersete på gamle røver. Doc var klar samtidig, men ville fortsatt ikke ut med ett ord. Eg gjorde et intenst forsøk på gjetteleken, men kom ingen vei.

Det var ikke langt vi skulle, for han stoppa på gamle flystripa på Gardermoen. Her var det bobletreff i helga, og Doc hadde avtalt at vi skulle møte Siw og Johnny. Trivelig det, men Doc ble stående litt vel lenge i innsjekken, og da han kom tilbake til bilen hang geipen i en helt annen vinkel. Weekendpass var samme pris om man kom fredag eller lørdag, hvilket var en vel heftig pris for ei natt. Det var ikke vi innstilt på.

Godt vi ikke hadde kjørt langt da, vi bare snudde og kjørte hjem igjen. Litt nedtur var det jo helt klart, men vi bestemte oss for å kose oss uansett. Ja, etter eg hadde fått surmult litt først. Eg begynte på middagen mens Doc gikk med Tassen, og da de kom tilbake fikk eg jaggu hevn fra skremmingen i går! Video ligger på TikTok. Og sånn ellers ligger vi nå på denne sofaen, på andre posen chips, litt vin og masse iste. God lørdag folks!

 

@docogdask

2 thoughts on “Totalt mislykka overraskelse..!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top