Har vi gjort noe dumt nå?!?

Siden det er lillelørdag kan vi vel si litt om hva vi har gjort, og hva vi har drevet med de siste dagene. Noen hint må da være lov før helga. Nå er det jo ikke til å stikke under en stol at vi er to brødhuer når det kommer til å gjøre ting på impuls, men det har jo gått bra hittil, så hvorfor ikke prøve en gang til?

Takk for mange fine turer, Tabbert’n!

De to siste helgene har vi brukt vogna, og begge gangene har vi vært på Vestlandet. Ergo mange timers kjøring, hvilket er krevende for en aldrende Doc som blir sliten av å kjøre med ei så svær vogn. Disse HER hjelper nok litt, men han har uansett fått nok.

En verdig feiring måtte til på Munnfull

I går tømte vi hele vogna, for på ei sånn ei kjøp- og salgsgruppe på fb var det noen som etterlyste stor og familievennlig vogn. Doc kontakta de og dermed var det gjort. Vi står altså uten vogn, men med noen lumske planer til helga.

Vel vel, salget gikk med profitt, og det måtte helt klart feires. Det ble bedre måltid på Jessheims nyeste spisested Munnfull, hvilket vi absolutt kan anbefale. Veldig behagelig atmosfære i pene og nyoppussa omgivelser, og ei meget oppegående og hyggelig servitrise ga oss menyen.

Et lekkert måltid
Frisk og god dessert

Doc valgte Fish n’ chips og Pepsi, og eg gikk for Laks i karri og ei cider, og det tok ikke lange tida før vi fikk dette servert. Herregud så godt! Er helt tydelig at fisken var fersk. Vi ga oss ikke der må du tro, når vi hadde fått kjørt i oss alt dette her og egentlig var stapp mett, nei da måtte vi jo teste desserten også. Her gikk vi begge for kokos panna cotta, og du dæven så friskt og godt! Trenger vel ikke nevne at vi rulla ut derifra, men vel verdt det!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Har vi gjort noe dumt nå?!?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top