Besøk av ei avis på festen!

Det er så uvant å være fyllesyk nå, at det er nesten så det er moro å være uggen og sliten, fordi vi endelig har fått møte folk i godt lag igjen. Selv om vi bare var en liten gjeng, og helst skulle vært mange fler, så var dette en skikkelig god fest. Det er heller ikke noe kleskode på slike fester, så mange benytta sånne HER. Det var en topp bursdagsfest.

Mett og god, og godt fornøyd tok eg kveld litt over midnatt.

Tror eg skreiv i går hva vi fikk å spise, men glemte å ta med at Rype, Anne Lise og Hans hadde stått på i mange timer med forberedelser av både mat og fest. Dette er noe de er veldig gode på, og så tror eg jaggu de liker å gjøre det også, ser i alle fall sånn ut. Ikke én klage var å høre på verken det ene eller det andre, men sånn er det vel egentlig alltid i Sumpen uansett hvor mange vi er der.


Og forresten så var det en meget hyggelig journalist på besøk, han ville vite litt mer om Forente Rednecks, og hva vi driver med. Han fikk selvsagt både mat og kaker, og det hørtes ut som han helst ville parkere bilen og ta en dram med oss. Han måtte uansett videre, og vi er veldig spente på hva som kommer i avisa.

Litt vanskelig å få et klart bilde når Doc spiller luftgitar, men moro var det!

Festen fortsatte videre utover kvelden, men ikke så seint, vi var visst alle ute av trening. Men i dag vet eg sannelig ikke når noen sto opp, for selv var eg ikke på beina før klokka bikka 12. Da var alt de fleste reist, så det var bare for oss å hekte på og starte turen. Vel hjemme diska Doc opp med skikkelig julemiddag, og siden vi hadde vestlendinger til bords kunne vi stolt servere Lerum julebrus til ribba.

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top