Logger på livet!

Alle snakker så fint om mobilfri time eller mobilfri sone, men praktiseres det egentlig? En del folk klarer seg nok fint uten sosiale media og nett, men langt fra alle. Det har blitt en avhengighet hos mange, så hva må til for å overleve abstinensene etter endeløs scrolling på Facebook?

Mitt beste tips er rett og slett noe så enkelt som å gå ut i skauen, fyr opp et bål, og inviter noen venner. Lag til en liten spleisefest der folk kan ta med seg forskjellig å spise, og noe god drikke å varme seg på. Om du fortsatt har nett har du ikke gått langt nok ut i skauen. 

En sånn sammenkomst har nå Wild Hog Rednecks laga til, og Forente Rednecks var så heldig å bli invitert. Wild Hog Rednecks er en stor vennegjeng med de samme interessene, stort sett samme humoren, og det er fordomsfrie og inkluderende mennesker. Så denne festen har vi gleda oss til. 

I dag morges kom Rype og Anne opp til oss, og så stakk vi sammen bort i skauen på fest til denne fine vennegjengen. Nå legger vi noen ender på UDS grillen i 5-6 timer, og serverer med godt tilbehør, og det blir helt sikkert noe mer mat å finne. Ellers en termokopp med noe å varme oss på, og bål som brenner her og der.

Her blir vi nok i hele dag, for vi tjuvstarta litt i går med å stikke innom og hilse på. Det var flere uten tålmodighet der, en god gjeng med godt humør. Dem hadde logga av Internett og logga på livet. 

Her er noen bilder fra i går

 

 

 

 

 

 

 

 

#friluftsliv #skaufest #skog #utmark #offline #onlife #snø #bål #grill #grillmat #fest #vinterleker #venner

  1. Det er dette som er livet 😀. Det er sånn vi vokste opp , og det var en herlig tid 😀.
   Håller fullstendig med og ha sånne dager, så avslappende og fredfullt 😊.
   Lev Livet 😀 som vi gjorde 😀😊❤
   Ha en forsatt en fin helg og kos dere 🤗❤👄

  2. Å dette hørtes virkelig koselig ut. Pleier å dra med meg hele familien i skauen til tider jeg også. Blir da lei av den evige nett bruken hele tiden. Rett å slett godt å logge av litt innimellom 🙂 Men dette var virkelig et supert opplegg, tror nesten det må prøves her i huset også 😉 Kos dere videre i kveld.

  3. Jeg støtter prinsippet, men her er det ikke så enkelt å komme til skogen som hos dere. Men jeg har mobilfrie timer rett som det er jeg..

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg