RASKE BLOGGPENGER

Nå har eg endelig funnet noen nettsider hvor man kan tjene greit på bloggen. Ja dette er annonse, men eg deler det kun fordi eg digger disse sidene selv 😉 

 

Det fine her er at du kan også koble opp mot Instagram, Twitter, Snapchat, YouTube og enda flere sosiale medier. Det er veldig enkelt å lage en profil på begge sidene, og til og med eg (!) klarer å koble opp mine kontoer på sosiale medier med de. 

 

Den ene er ei svensk side som er ganske ny, men de har de samme annonselenkene som bloggklubben pluss maaaange flere. Dette er ei meget oversiktlig og fin side å jobbe på, enkelt å legge inn nødvendig info, og lett å finne passende annonser. Om du er god på Photoshop kan du faktisk lage dine egne collage og dele med andre influences, da kan dem bruke disse, og du får 5% av dems inntekter. Dette har blitt min favoritt innen annonselenker, eg tjente 140 kr på min første time der! Vær smart og lag deg konto der du også, bare klikk inn HER, og følg instruksene.

 

Den andre virker slik at du bare lager en konto, skriver litt som kan selge deg selv, og så tar sponsorene kontakt med deg fortløpende. Og du slipper å gjøre noe selv, dem legger sin reklame ut på din side, og du slipper tenke på html kodene 😜 Denne finner du HER.

 

Lykke til med dine første “nettkroner” 😊

 

#annonse #tjenpengerpåblogg #annonselink

2 thoughts on “RASKE BLOGGPENGER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top