Skulle gått til Specsavers

Nå om dagene er det et par ting som forundrer meg, nyhetsbilde inneholder doping, mobbing, politikk osv. Men de tre sakene som eg ser mest av er Johaug, Listhaug og Sophie Elise. Er dopingdommen til Johaug riktig, og er siste videoen til Sophie Elise greit? Og er Listhaug rasistisk? Her er mine meninger om disse sakene.

 

Screenshot fra videoen hennes

Først vil eg snakke litt om Sophie Elise. Hun har blitt ei målskive når det angår hets og skriverier, både i media og på sosiale media. Men hvorfor er det slik? Hun er jo kjent for å brette ut alt om livet sitt i bloggen, og er faktisk flink til å provosere frem både meninger og delinger av bloggen sin, det er jo akkurat dette hun lever av. Uten all denne meningsstormen hadde hun ikke fått så mange delinger og klikk på bloggen sin, og da er det neigu ikke sikkert hun hadde tjent noe heller. 

 

Folk som følger henne får en fornemmelse av at de kjenner henne, og tror da de kan skrive hva som helst. Eg har selv tatt henne i forsvar fordi eg er i mot mobbing på alle plan. 8.8.17 skreiv eg et innlegg ang den musikkvideoen hun lagde, og hetsen hun fikk for den, det finner du HER. Og nå står hun i en ny video og hetser tre politikere, samt serverer hun en rekke løgner om ting hun overhode ikke har peiling på. Hun viser seg ikke noe bedre enn de som hetser hun, så her mista eg respekten rett og slett. Og Sylvi Listhaugs svar var episk: “Mange har bedt om min kommentar til Sophie Elises utspill mot Frp. Jeg tror jeg nøyer meg med å si at det er helt greit at hun gir politiske råd til Jonas Gahr Støre, og ikke meg. 😁”

 

Så har vi Johaugsaken da. Hun gråter og kan ikke forstå hva det er som skjer, forstår ikke hvorfor hun får den dommen. Vel, så hun ikke dopingmerke som dekker nesten en tredjedel av pakken? Da burde hun tatt en tur til Specsavers. Det er også mange som lurer på om denne kremen er skalkeskjul for annen type dopingmidler, og ja den tanken har slått meg også. 

 

Men når det gjelder denne dommen da, eg leser i både pålitelige media og sosiale media at utøvere som har blitt tatt med mindre doser, har fått lenger straff. Og at lignende vanligvis straffes med alt fra 6 mnd til 4 år. Er virkelig da straffen hennes for streng? Eg synes ikke det, og hadde det vært en utøver i et annet land, hadde nok folk ment det var greit eller for mild straff.

 

Bilde funnet på Google 

Listhaug er også mye omtalt om dagen. Hun er ei dame med bein, nei vent, stål i nesa, hun tør å si det mange tenker. Om Norge skal øse ut og hjelpe alt og alle, så går statskassa tom. Som flere andre parti vil; olja skal bort, og vi skal hjelpe alle i verden. Men ingen tenker på hvordan finansiere dette, da vil det gå ut over velferd. Folk må våkne opp! Alt Sylvi vil er at folk som er med å bygge Norge skal få en overkommelig fremtid for seg og sine etterkommere. 

 

Dama er ikke rasist. Hun vil jo hjelpe, hun vil jo at alle skal ha en mulighet. Hun er bare litt mindre naiv enn mange andre. Hun vil hjelpe mennesker der de er, for hun skjønner at Norge går under om vi skal huse flere millioner flyktninger. Vi er et lite land, med færre innbyggere enn det finnes i mange byer rundtom i verden. Vi må ta kapasiteten i betraktning. Om du ikke ser hva hun faktisk vil frem til, ta deg en tur til Specsavers. 

 

 

 

#specsavers #sophieelise #mobbing #hets #johaug #doping #dom #politikk #listhaug #flyktning #verden 

5 thoughts on “Skulle gått til Specsavers

  1. Huff, er så lei av det der jeg 🙁 kan ikke gå inn på face uten å se trynene deres 😮 menne bare vent snart dukker mammatilmichelle opp igjen som gravid eller noe fordi nå får jo alle andre mer oppmerksomhet :p men det er et anna tema haha XD dævar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top