Julegave til kreftsyke barn 💞

 

Nå har Doc og meg bestemt oss for å ikke ønske oss noen julegaver i år, og vi kjøper ikke gaver til andre enn barna i familiene våre. I år gir vi heller til Superselma, og vi håper flest mulig vil bli med å bidra til de. Alle som har tenkt å gi oss gaver kan klikke inn på link under her, og heller bidra med tiltenkt sum der.

Birken 2016, da Doc var med

Team Superselma gjør en formidabel jobb med å glede kreftsyke barn med små og store lysglimt i hverdagen. Det kan være alt fra å gi en liten bamse, til å ta med flere barn i dyreparken. Superselma panter tomflasker og arrangerer diverse aktiviteter innen idrett for å samle inn penger til disse lysglimtene. Vi synes det er så fantastisk tiltak å hjelpe barn som ikke ser så mye annet enn sykehusvegger, så vi vil derfor gi julegavebudsjettet vi vanligvis bruker på voksne, til Superselma, så de kan bruke det på barn. 

Noen av bamsene barna får

Har du noen i familien du sliter med å finne på ting til? Gi heller tiltenkt sum til Superselma, og skriv et julekort til vedkommende om at gaven i år er å glede kreftsyke barn.

Gi julegave sammen med #docogdask i år 💞

 

HER KAN DU BIDRA TIL SUPERSELMA

 

HER KAN DU LESE MER OM SUPERSELMA

 

Vi setter stor pris på alle som både bidrar og deler denne bloggen 💞

Alle bilder er lånt fra Superselma

 

 

 

#superselma #teamsuperselma #superselmaprosjektet #docogdask #julegave #julegavetips #kreft #fuckcanser #jul #lysglimt #støtteforening #kreftsykebarn 

4 thoughts on “Julegave til kreftsyke barn 💞

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top