20 timer i bil med svigers!

Om du forventer å lese om tull og uenigheter, må eg nok skuffe deg nå, for dette var bare koselig.

Vi reiste jo mot vest fredag, med svigers i baksetet og Tassen i buret. 8-9 timer en vei, med fjelloverganger, svarte veier, tette snøbyger, og jaggu litt fint vær også. Dette gikk jo over all forventning, vi prata og spøkte og lo hele veien. Så i går var vi jo på sightseeing på Radøy, viste frem noen av perlene der ute, og andre steder eg har forbindelse med. De var imponerte over hvor smale veier vi hadde der, og at det faktisk går tungtransport og buss på mange av disse ettfeltsveiene.

Fikk gave fra Doc da, blinkende neonlader. Han var vel lei at eg tok hans da…

I dag har vi tatt returen fatt, samme veien tilbake, men stort sett bare fint vær bortsett fra ett og annet snøfnugg. Denne turen går noe mer stille, litt mer slitne alle, og med mange nye inntrykk. Vi gjesper om kapp, og kvikner til litt hver gang vi ser en elg eller en stygg forbikjøring fremfor oss. Har da prata og ledd i dag også, for vi er rimelig overtrøtte! Har tatt mange flotte naturbilder – også i mørke… Og på begge turene har vi dytta innpå det vi har fått plass til av godteri og frukt. Tassen har fått nok av lufteturer på veien, og godbiter selvsagt. Men nå er vi snart hjemme, og da skal vi avslutte helga med å se Farmen sammen hos oss før svigers kjører hjem til seg. 

Da er spørsmålet; hvor mange av leserne her har så gode snille svigerforeldre at dere han ta dem med på 20 timers biltur i løpet av ei helg?

Naturbilder fra både lyset og mørke:

 

4 thoughts on “20 timer i bil med svigers!

  1. Har snille og gode svigerforeldre men begge to i bil 20 timer uff det hadde blitt mye tog prat. Foresten så skal svigermor være med 2uker til Rhodos til sommeren det kan jo bli spennende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top