Er du en sånn dust?

Hva er det med folk for tida? 

Eg har tidligere skrevet om sexforespørsler på både fb (les HER) og snap (les HER), men nå har det toppa seg litt her. Går man på utesteder blir man tafsa på av tullinger som tror dem er Guds gave til kvinner. På sosiale media får man bilder og videoer av diverse utvekster på kroppen. 

Skulle nesten forstått begeistringen for tafsing om eg gikk ut iført miniskjørt på størrelse med et pannebånd, men fullt påkledd i vanlige klær er det tydeligvis like spennende. Noen klarer ikke engang styre seg når eg er ute med gubben min, ja når eg sto og prata med Doc og pappa kom det en fremmed luring bort og tok et grepa tak i ene skinka mi. 

Full som en sjømann, smal i øynene og med slev i munnvikene, snøvla han frem at eg måtte danse med han. Vel, eg svarte med en hyggelig tone at hvis han ville ha mulighet til å tygge sin egen frokost, burde han slippe ræva mi brennkvikt. Da forsvant han. Og i syden var det en på minst 45 år eldre enn meg, som mente det var helt greit å drive å klaske meg på skinka. Han ga seg i det minste når han så eg var det med Doc.

Det er alltid noen med litt for høye tanker om seg selv, noen som blir litt vel ivrige etter alkoholinntak, og noen som blir høy og mørk på sosiale media. For det nye året håper eg at akkurat disse menneskene lærer bittelitt folkeskikk, og lærer at tafsing, dickpic og sexforespørsler ellers ikke er sjarmerende!

Siste innlegg