Country og Rednecks på tur!

Vi lovde en tilbakemelding etter at vogna var solgt i går kveld, så da kan vi si det gikk fint for seg. Var jo litt vemodig å se vogna rulle av tunet for siste gang, men samtidig så vi grusen der vogna hadde stått. Nesten så vi fikk et hint av vår! Det ble ikke gravøl, men gravcola, ja vi tok det pent i går fordi vi måtte opp litt tidlig i dag. 

Når vi sto opp i dag var det litt tomt ute på tunet, ei grop i snøen var alt som vitna om at ei lita Bjølseth hadde stått der. Vi kasta oss rundt, dusja og pakka, for vi skal på tur i dag. Putta Tassen i bilen og dro en runde over gulvet med støvsugeren før vi kjørte, for det så ut som det var dekka av saueskinn. Tassen har starta storrøytinga. 

Vel på vei tok vi en visitt innom Jarle og Rita på Veme, en hyggelig prat kan jo gjøre turen kortere. Vi har tenkt på å stoppe der flere ganger, men aldri kommet oss hjemmefra tidlig nok. Nå fikk vi da skravla og løst noen verdensproblemer. Er alltid trivelig hos Jarle og Rita, tror ikke de menneskene har andre ansiktsuttrykk enn å smile eller le faktisk. 

Når vi nå hadde kommet oss et stykke videre fikk vi høre på radioen at Harald Thune skulle slå følge frem til kl 17. Da er vi i alle fall sikra brukbar musikk på veien, P10 er eneste radiokanal med country. Selv om noe kan minne om listepop. Vi har jo slengt inn ønsker om både Hilljacks og Steff Nevers der, for det er artister som er bedre enn mange av de amerikanske som spilles. Så får vi da se om dem tar det til følge. 

Nå nærmer vi oss Gol, der blir det en pitstop med noe av det sunneste norske veier har å by på, hotdog eller burger. Etterpå går turen videre til ville vesten! Håper alle har en fortreffelig lørdag!

 

 

 

#rednecks #tur #country #p10country #reise #norskerednecks

12 thoughts on “Country og Rednecks på tur!

  1. Så trevligt. Ha en fin tur o kos dere masse 😊
    Og takk for treffen /praten. Det var koselig 🤗❤.
    Klem til dere 🤗❤⚘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top