Innholdsrik edruhelg!

Denne helga valgte vi å ta det rolig, det var av to enkle grunner. Viktigste var å få ferdig vogna til neste helg, for nå minker det på tida. Andre grunnen var jo at vi skulle være med å teste vindtunnelen på Megafun, noe vi virkelig digga!

Megafun på Lørenskog har mange artige aktiviteter å by på, både for liten og stor, ta gjerne en titt på nettsidene deres. Link ligger nederst i innlegget. Vi reiste ned fredagen ganske spente med bittelitt nervøs fryd, og der møtte vi bloggerne Isabelle og Martine, som var ca like nervøse. Forventningene innfridde, det var skikkelig gøy å fly i en vindtunnel drevet av to flymotorer. Vindhastigheten var på 250km/t, så det var ikke lett å puste, men moro likevel. Link til video nederst. 

Bilde er fra Isabelle sin blogg

 

Ellers brukte vi gårsdagen og i dag på siste finish i vogna. Doc har kobla nye lamper, lagt nytt gulv og fiksa knirkinga i senga, mens eg har vaska ned absolutt hele vogna. Der var det jaggu mye støv og dritt, er vel normalt etter oppussing. Med vår flaks har vi også montert gassalarm og brannslukker. 

Fint gulv da

 

Vi brukte jo litt tid på å få løs vogna, det var stålis til langt opp på støttebeina. Ca 10 bøtter varmt vann seinere fikk vi flytta den, så den står klar til å hekte på til helga.  

I løpet av uka skal eg fylle i vogna mye av det vi hadde i gamlevogna, service, bestikk, kopper osv. Og eg skal henge opp igjen gardinene som fikk en mislykka fargebehandling, de får duge foreløpig. Skal ta mål av de og sy nye når eg gidder, eller når mamma har mulighet til å hjelpe. To puter og ei dyne er påkledd, mens andre dyna venter på trekket som er til vask. Er ikke mye å gjøre, eg må bare huske å gjøre det. 

Nå er Doc i full gang med middag her, og Tassen maser om luftetur, så vi får prates!

Ut nå!

Full video av Doc&Dask i fritt fall

Megafun

 

 

 

6 thoughts on “Innholdsrik edruhelg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top