UFLAKS I DUSJEN – DOC SIN FEIL!

Nå er vi jo, som dere sikkert har skjønt, på Radøy en tur. I dag er det 40 årslag i familien, og da er det jo klart at vi stiller opp. Rund dag for en som faktisk er både kompis og familie, da er det ikke tvil om hvor du finner oss. 

Vi reiste over torsdagen og var fremme omtrent samtidig som flyet til en vennegjeng landa, altså det skulle være flere mennesker på tunet i helga. Det betyr at alle soverom og gjesterom er fylt opp av feststemte folk, hvilket fører oss videre mot poenget i dette innlegget. 

Doc og meg ble da plassert i bobilen til mamma og pappa, noe som betyr høy standard og luksus med eget do og kjøleskap. Selv om vi egentlig har vårt eget lille «hus» får vi tekstmelding av pappa hver morgen, «nå står frokosten på bordet». Vi slipper å tenke på mat, for det ordnes automatisk. 

Men så i dag, da det skal være lag og huset er fullt, blir det litt å organisere med tanke på alle som skal dusje. Noen dusjer i kjelleren, noen oppe, mens Doc og meg i bobilen. Det er jo for så vidt helt greit, men av erfaring fylte pappa litt mer vann på bobilen. Sist vi lånte den og skulle dusje der, gikk vi tom for vann før eg hadde fått ut balsamen. Det ble jo så klart en liten scene da eg føyk illsint i bare håndkle over gårdsplassen og inn i dusjen inne. 

Vel vel, Doc dusja først, kjapt og greit egentlig. Etter litt mer vannfylling skulle eg til pers. Spylte håret fort i frykt for å gå tom, sjamponerte det godt før eg lynraskt spylte ut igjen. Så var det balsam og såpe, det gikk også greit, men når eg da skulle spyle ut dette igjen, det var da problemet oppstod. Nok vann var det, i rikelige mengder, men eg hadde vært litt for ivrig. Hadde ikke venta lenge nok etter Doc var ferdig, så det slo plutselig over på iskaldt vann. Fikk med nød og neppe spylt av det som var, og da var det helt greit av varmen sto på fullt i resten av vogna, så eg fikk fort varmen i meg etterpå. Heldigvis. 

 

4 thoughts on “UFLAKS I DUSJEN – DOC SIN FEIL!

  1. En kan jo få grøsninger av mindre 😉 he he, nei det er ikke noe særlig når en aner fred og ingen fare – for så å få en kald dusj i fleisen =( Godt du har fått varmen igjen – ha det så moro i hurralag =))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top