Avslutter ferien med fyllesyke

Nå har vi omsider kommet hjem fra første del av ferien, det har virkelig vært noen fantastiske dager. Vi har fått gjort mye på kort tid, og jaggu kom eg meg til frisør også. Har bare stripa ettervekst og tatt tuppene, men det trengtes virkelig nå. I går tok vi bloggferie igjen, vi tok oss bare ikke tid til å skrive.

En nedsnødd Doc

Gårsdagen starta på en rasteplass på Hardangervidda, hvor det var null grader og snødde tett. Joda vi hadde to tonn vogn og sommerdekk, så her måtte Doc holde tunga rett i munnen og ta det pent. Det var litt ubehagelig å sitte på, selv om Doc påsto han hadde full kontroll. Vi kom da trygt ned fra fjellet.

Det ble en kjapp pitstop på Biltema på Gol, måtte ha noe småtteri til vogna og en burger. Biltemaburger kan forresten anbefales! Videre gitt turen til Nesbyen camping, her var Mette og gemalen, og mange flere med både van og pickup. En veldig koselig camping med god stemning, så vi diska opp med litt irish coffee. Det var jo ikke varmt ute, så litt varm drikke var på sin plass. Det ble lått og leven, og vi hadde det riktig så moro uten at det ble særlig seint.

Budeier på ville veier!

Og siden det ikke ble seint kunne vi ta fatt på siste etappen ut på formiddagen i dag, bare etter tømming av portapotti fordi begge var noe uggen i formen og måtte ha den klar. Turen hjem gikk radig, men da vi kom hjem kunne vi glemme å sette oss ned, for her har gresset fått gro i fred. Vi tømte vogna, satte på en klesvask og tok fatt på plen og kanter. Doc kjørte sitteklipper og eg gikk etter med kantklipper. Nå satser vi på å kunne slappe av ut kvelden, og gjerne feire 4.juli litt her!

2 thoughts on “Avslutter ferien med fyllesyke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top