Bygdepub

Ja da fikk vi endelig testa bygdepuben her, og den var ikke dum du. Selv om det ikke ble veldig seint har jo formen vært laber i dag, noe slappere enn vanlig, men det begynner å komme seg. Da er det vel på tide å putte noen ord på denne bloggen igjen.

Rom for trivsel

Vi stakk opp på puben i 18 tida i går, og var jo litt nysgjerrige på hele opplegget. Vi hadde ikke vært der før, men ville ta turen for det var jo en ypperlig mulighet til å bli bedre kjent med mange av naboene våre. Puben var jo på en gård rett oppi her, faktisk i et grisefjøs. Det er riktig nok ikke andre dyr enn noen katter og en hund på den gården, men det har vært mye dyr tidligere. Nå er hele grisefjøset ombygd, det er altså et fantastisk flott festlokale. Stor entré men sittegruppe og garderobe, og flotte toaletter. Videre inn ene døra er det et treningsstudio, og inn en annen dør var festlokale hvor grisebingene var gjort om til sittegrupper. Videre inn i neste rom var det langbord og stor flott peis. Altså skikkelig flott.

Litt usikker på om denne gjengen vil eksponeres, derfor sensur, men kult sted da

Vi hadde det skikkelig moro fra første til siste minutt, og kan stå inne for at det finnes mye hyggelige og oppegående mennesker i bygda her. Noen har vi jo hilst på flere ganger før, og resten ble vi fort kjent med. Det var også en quiz der hvor bordet vårt faktisk vant, utrolig nok! Så det var jo litt artig da. Ei tålmodig og grei nabodame både kjørte og henta, så slapp vi å fryse på veien. Alt i alt en meget vellykka kveld.

Flott a gitt

Nå ligger vi som noen slakt på sofaen og bare slapper av, det er jo helt topp, og vi trenger faktisk denne avslappinga. Er godt med fest på en fredag, da har man liksom to søndager. I morgen blir det nok til at vi begynner så smått å lure frem litt julepynt. Takker for alle tilbakemeldinger på det forresten, det er kanskje ikke så tidlig å starte 1. desember.

One thought on “Bygdepub

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top