Det blir camping i påsken!

Nå har det vært et nydelig vær i hele vinter, og våren hittil har bydd på mye sol og fint vær. Så håper vi dette varer sånn at det kan bli campingpåske på oss her. Vi er jo veldig glad i denne vogna vår, Tassen også, og den må jo brukes.

Fjorårets påske

Vi har også ei hytte, men siden den ikke er lov å bruke forholder vi oss selvsagt til reglene som er satt. Da bruker vi heller vogna, så slipper vi å «drite på draget» som det sies.

Nå har det seg jo slik at vogna står i hagen her, ca 4 m fra inngangsdøra, så det blir en helt ny måte å campe på. Klart at det finnes både fordeler og bakdeler. Vi får jo ikke reist bort, så at som skal gjøres blir jo hengende skuldrene våre. Vi tror likevel det kan bli en artig opplevelse!

Fordelene er mange. Vi har for eksempel tidenes korteste avstand til et sanitæranlegg, så Doc slipper jo da å tømme portapottien etter endt ferie. Det er også gangavstand innenfor rimelighetens grenser til nærmeste terrasse, med en solvegg i le for vinden. Der kan vi jo spille dette HER f.eks, det er en dritmoro voksenversjon!

Kan bli artig å campe hjemme i hagen da!

Skulle vi få lyst på grillmat blir heller ikke det noe problem, det er nok av griller å velge mellom. I tillegg muligheter for bålkos. Nærmeste pub er også mulig å spasere til, i saloonen er det nemlig alle rettigheter av medbrakt, men max tre personer.

Bingobanden camping er vanligvis åpen i tide og utide, men siden vi har en helt ny og ukjent sesong nå, vil den bare være åpen for fastboende. Altså meg, Doc, og evt leieboeren.

Nå i disse dager må man gjøre det beste utav situasjonen, det viktigste er ikke egen trivsel, men å unngå smitte og problemer for helsevesenet. Så da lurer vi på, hvordan blir din påske i år? Har du noen leker/aktiviteter å gjøre hjemme?

7 thoughts on “Det blir camping i påsken!

  1. Camping i Hagen høres jo bra ut. Husker jeg var på telttur i Hagen om sommeren som ung. Blir hjemmepåske med mye Netflix og bøker for meg og strikking på kona.

  2. Blir det samme her og mye moro med kort brettspillet sequence. Anbefales å prøve 😁😁 god påske 🐤🐤🐤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top