Ting skjer på soverommet!!

Det er over ni år siden eg flytta inn til Doc, og like lenge har vi sovet på det varmeste rommet i huset. Mange ganger har eg tenkt på å bare bytte om på rommene uten å si noe, men har hver gang slått det fra meg av den enkle grunn at eg er det eg kaller klinisk lat. Altså har ikke ork. Men i dag kom Doc selv og lufta samme tanken, og da var eg ikke sein å be! Etter noen ostesmørbrød til frokost tok vi befaring, og ganske så riktig, det var en stor jobb.

Endelig!

Vi lot oss ikke stoppe nå, begge var innstilt på samme målet; bytte soverom med kontor og få rydda ordentlig underveis! Ryddeeksperter sier alltid at du ikke skal beholde ting som ikke gir glede eller penger, så Doc lurte seg ut i garasjen og henta noen store søppelsekker. To og en halv sekk ble raskt fylt. Noen gamle bord, sengeramma og mye annet rask man ikke får ned i søppelsekker gikk ut vinduet. Gulv ble kosta og vaska.

Her blir det digg å sove!

Gode på timing som vi er var dette godt beregna, for nå passa det ypperlig med en pause, og da kom jaggu middagen rullende inn på tunet. En saftig pizza som Doc hadde vært så lur å bestille. Med mye mindre rot og ting kunne vi etter maten enkelt flytte resten. Senga og kontorpulten fikk nye rom, og vi har nå et svalere og meget ryddig soverom som vi satser på kan gi oss bedre søvn. Bord og diverse skrot av tre fikk ny plass på bålet, mens annet søppel ligger på hengeren.

Vi kommer til å gjøre mer i huset fremover, men tar det pø om pø da begge sånn egentlig er i rævva form. Rom ble ikke bygd på én dag, sies det, nei, men det ble jaggu ommøblert på én dag! Litt hvile og en runde med DENNE etter alt støv og skitt nå, så får vi se om vi også pusser opp i vinter!

Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top