hits

Dyrisk kresen

Noen er altetende og noen er veldig kresen, det er en av de mange rare forskjellene hos oss mennesker. Både Doc og meg liker det meste vi blir servert, mat er liksom livretten vår. Men nå er det sånn at vi ikke kan spise hva som helst, for vi er ikke helt herre over egen kropp lenger. Doc uten galleblære og eg med betennelse i fordøyelsessystemet.   

Da blir det jo automatisk litt diverse vi ikke kan spise. Doc må blant annet holde seg unna alle typer løk, og eg bør unngå sterk, feit og syrlig mat. Vi er rett og slett kresen under tvang. 

Hos dyr finner vi også disse forskjellene. Hvem har ikke hørt om hvor kresne katter er? Men her merkes det på Tassen. Han spiser stort sett det samme som oss, og når han får rester slukes alt. Tørrfôret går også ned på høykant. 

Men vi har nå oppdaga at det er en ting Tassen nekter å spise! Han har både lukta og smakt på det flere ganger, men ikke kul om han spiser det. Det gjelder altså noen godbiter med fisk. Det blikket han gir, når du strekker deg etter godbitbøtta, og han får en sånn...priceless! Han blir så fornærma at man bare må gi en annen godbit med en gang.

Se bilder for hvor lite lyst han har på denne godbiten!


Lukter dritt... 
 


Smake...?
 


Næææ, skeptisk.. Nei, leken var noget mer interessant enn den drittlukta!

 

 

Bloggen vår 

Mer om Tassen

#hund #mat #kresen #helse #godbit #

4 kommentarer

Lise A U

26.06.2017 kl.18:56

Hehe, så søt :-D

Doc&Dask

26.06.2017 kl.19:25

Lise A U: Hehe ja det er jo barnet ;-)

Henriette Thorkildsen

26.06.2017 kl.19:00

Så søt! Morsomt hvor forskjellige smakssanser vi mennesker har :-D Bare tenk hvor lite utvalget ville vært om vi faktisk alle likte det samme ;-D hihi

Doc&Dask

26.06.2017 kl.19:23

Henriette Thorkildsen: Hehe ja sant det ;-)

Skriv en ny kommentar

Doc&Dask

Doc&Dask

32, Ullensaker

Doc og Dask fra Norske Rednecks her. Vi fikk mange spørsmål om hva vi dreiv med utenfor fest og filming, så her har dere det :) Har du noen tips til blogg eller ønske om hva vi skal skrive om, er det bare å rope ut :) docogdask.blogg.no Insta: frkdask, Snap: redneckdask, fb: Doc og Dask

Kategorier

Arkiv