hits

En dag på IKEA..........

ALDRI MER! Eller jo.. Vi må jo selvsagt inn igjen å hente det dem var tom for i dag. Men denne dagen har i allefall gått alt annet enn fort, og har bydd på problemer og vas og tull. Vi har konkludert med at hadde det ikke vært for prisen hadde vi aldri handla her! 

Vi starta med friskt mot  i femtida, og bana oss vei opp til kjøkkenavdelingen. Var rask med å logge på kjøkkenplanleggeren, fikk printa ut hele blekka med alle artikler. Det var noen av hvitevarene vi ville endre på, så vi kontakta personalet for å få fiksa dette. Eg slang hele blekka med samtlige kjøkkenartikler i bordet, og Doc pekte ut de hvitevarene vi ville endre i bestilling. Fikk da beskjed at alt var klart, bare å betale og hente på vareutlevering. 

Men så skulle vi se på benkeplata, og der fikk vi vite at det nå bare var bestilt og betalt for hvitevarene. Da hadde ikke hun første IKEA-dama skjønt at vi skulle ha hele handlelista, men trodde vi bare skulle ha de artiklene vi endra på. Vel vel, ny kølapp og en liten times venting seinere fikk vi lagt inn bestilling på resten. 

Så skulle vi se på gulv, for det skulle være grisebillig på IKEA. Men nei. Eg betaler ikke 200 kr/kvm for gulv her. Nå må eg sette min lit på Doc, som i morgen må handle gulv aleine!! 

Da var det bare å stikke ned på vareutleveringa og hente alt. Selvsagt hadde dem ikke alt på lager, og i tillegg mangla det noe som sto i beholdning. Men vi tok med det som var, og lempa det inn i bilen til Johnny og kjørte hjem! Det som gjenstår i dag er å få alt ut av bilen til Johnny, så tar vi kvelden for nå. I morgen skal hele det gamle kjøkkenet rives, bort med styggedommen! Romerikes andre styggeste kjøkken blir historie!

Bilder fra dagen:

It's on!

Valgets kvaler, kan stekes her!

Første runde med venting...

Andre runde med venting....

Noe må plukkes selv 

Litt kvitteringer....

Endelig klart til henting!

#ikea #kjøkken #venting #bestille #oppussing #gulv #manko #hvitevarer #benkeplate #nytt

14 kommentarer

Anne Rype

11.10.2017 kl.22:00

😢Huff er et mareritt å tengne,bestille,velge knotter,vask,kran osv!!!!😘Kjøkkenvifta vi har i campingvogna virker faktisk bedre enn vifta vi har på kjøkkenet fra Ikea😂😂Ellers er vi super fornøyd med kjøkkenet våres👍Det blir sikkert topp når dere blir ferdige😊👍👍

Doc&Dask

11.10.2017 kl.22:36

Anne Rype: Tror nok det blir bra, men kjedelig å være på ikea ??

mygaylife

11.10.2017 kl.22:00

Føler med deg! Men håper kjøkkenet blir bra til slutt ;)

Doc&Dask

11.10.2017 kl.22:38

mygaylife: På tegninga så det bra ut, så vi får håpe på det beste ;)

Madelen Berg

11.10.2017 kl.22:28

Bare fantastisk når folk klarer å gjøre jobben sin ! -.-' Håper det går som kniv i varmt smør når dere skal hente resten. Satse på at Doc fikser gulv da! :-P

Doc&Dask

11.10.2017 kl.22:40

Madelen Berg: Ja nå bør resten gå på skinner! Stoler på gubben, vi har ganske så lik smak da ;)

Tine

11.10.2017 kl.23:07

Det blir bra til slutt skal du se Helene 🤗 så blir det posetift å ta turen en annen gang 😊

Doc&Dask

11.10.2017 kl.23:28

Tine: Hehe blir nok aldri gøy på ikea :p

øyvind

11.10.2017 kl.23:28

Da har dere vært heldige dere. Vi har også kjøpt kjøkken der. Fikk det levert i august. Er ikke ferdig enda. 😲

Før vi fikk leveringa, så var jeg der 2 ganger å 4 timer pga feil i tegninga. Dem klarer ikke å lage en tegning etter mål.

Så jeg sier det samme, aldrig mer kjøkken fra IKEA.

#leidotno

Doc&Dask

11.10.2017 kl.23:39

øyvind: Tegna det selv vi, men dem hadde jo ikke inne alt, så vi må inn igjen...

Daniel Walstad

12.10.2017 kl.02:49

Har ikke byggmax på kløfta billigere gulv? Bare slenge litt med "KOM MED ETT TILBUD" til meg ;) Pruter ofte i butikker jeg, har vært selger selv. Blir spennende å se hvordan kjøkkenet blir :) 3mm unbraco og stjernebits på drill er ett must. Helvetes ikea instruksjoner. Ser jo så jævla lett ut, men 3-6øl senere og parogtyve banneord så er ikea møbbelet oppe ;)

Doc&Dask

12.10.2017 kl.07:30

Daniel Walstad: Null problem å skru opp kjøkken fra ikea :p verste jobben er å handle det!! Hehe.. Regner med gubben finner noe gølv eg :)

Kari

12.10.2017 kl.11:18

Vi valgte levering hjem. Det var genialt. Slapp å finne og hente deler selv. Blei også bært inn når de kom. Synd for han eine som var med for han klemte seg veldig i løftelemmen på lastebilen. Gikk heldigvis bra

Doc&Dask

12.10.2017 kl.16:38

Kari: Ja vi tenkte på det, men usikker på leveringstid.. :)

Skriv en ny kommentar

Doc&Dask

Doc&Dask

32, Ullensaker

Doc og Dask fra Norske Rednecks her. Vi fikk mange spørsmål om hva vi dreiv med utenfor fest og filming, så her har dere det :) Har du noen tips til blogg eller ønske om hva vi skal skrive om, er det bare å rope ut :) docogdask.blogg.no Insta: frkdask, Snap: redneckdask, fb: Doc og Dask

Kategorier

Arkiv