HVORDAN BLI GOD BLOGGER

Det er uhyre mange bloggere i det langstrakte landet vårt, mange som bretter ut sine tanker og liv på nettet. Det er mye både spennende og unyttig å lese om, mange varierte tema. Men hva er det egentlig som gjør blogging så populært? Hvordan havner man på bloggtoppen? Eg skal nå prøve å ta for meg tema blogg, hvordan bli sett og hørt, og hvorfor folk leser blogg. 


 

Ser at alle på topplistene lever et bokromantisk liv, som på glansbilder. Alt ser så perfekt ut, nesten som det er laga av porselen. Småbarnsforeldre lever idyllisk, de typiske rosabloggene der jentene er perfekt sminka og stylet på alt av bilder, treningsbloggene det alle er perfekt proposjonerte…osv. Det er altså tydelig at mennesker foretrekker å se noe dem kan drømme om, dem vil ha noe flott og perfekt å strekke seg etter. 

Hvordan kan da vi vanlige, kjedelige “dødelige” bloggere nå ut til folk? Ser vi på hva som får mest lesere utenom disse glansbildene, er det noen få enkle elementer vi må ta med for å gjøre oss interessant. Vi kan jo alltids vise hud, skrive om sjokkerende ting, hyllest til ei gruppe mennesker, og sex er alltid spennende, men på denne måten gjør vi bare et krampehopp på bloggtoppen før vi raser like fort ned igjen. 

Nei tilbake til det som gjør blogg interessant i lengden. Man kan spørre seg, hvorfor leser folk blogg? For det første så er det er jo behagelig å ha noe å drømme om, noe en “skulle ønske en var”. For det andre er det mye forskjellig inspirasjon å finne på bloggen, alt fra mote, utseende, diy (gjør det selv) prosjekter til innlegg om respekt og antimobbing. Tredje og muligens viktigste er at det bør være underholdende, folk må føle dem selv har lyst å lese det du skriver. 

Klarer du å kombinere disse tre elementene, da kan du bli en god blogger, selv om du ikke lever i et glansbilde. Eg personlig prøver å inspirere folk til å forstå at alt trenger ikke være perfekt utad, man kan faktisk være lykkelig som bygdetulling. Eg forsøker også å åpne folks drømmer for det enkle liv på bygda. Og så gjør eg så godt eg kan ellers for at tekstene mine skal være underholdende i tillegg 😉

 


Våg å slå deg litt løs, tenk utenfor boksen! Skriv gjerne om noe som ikke “alle” andre skriver om. Skulle du velge å skrive om et hett tema? Gjør det til ditt eget, skriv dine egne meninger med dine ord.

Kom gjerne med tilbakemeldinger 😊

Bloggen vår

Buksa kan du lese mer om HER

(sponset) Billige og fine singleter finner du HER

 

 

#bloggtoppen #topplista #inspirasjon #drømmer #underholdning #meninger #

2 thoughts on “HVORDAN BLI GOD BLOGGER

  1. Hei! Ikke for å kritisere, men det er veldig vanskelig å lese kommentarer grunnet så mange trær. Bakgrunnen ser jo pen ut, men er ikke hensikten at man skal kunne kommunisere litt? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top