Feirer så klart i to dager!

I går var jo to års bryllupsdag, det ble feira med biff, svin og lam på grillen. Etter det klippa Doc plen mens eg stakk og møtte “tanta” mi på Gardermoen. Derfor ville vi gjøre noe litt mer utav det. Bryllupet var jo i pinsen for to år siden så folk kunne bli en dag ekstra, så da er det jo liksom på sin plass å feire en ekstra dag.  

Etter jobb stakk eg innom polet på Kløfta og fikk gode råd om hvitvin. Det har jo ikke eg drukket på åresvis, og visste jo ikke hva som passa til hva. Eneste eg vet om polet er startsett at dem har kartonger med rødvin, Jack og Morgan. Ja og sprettkork da, etter at gubben valgte det på fylla i helga. 

Ei hvitvin rikere fortsatte eg innom meny. Vi ville prøve å feire på rikmannsvis, så vi måtte jo ha ost og kjeks. Var mye å velge i, så eg tok til og med en med mugg på, for det har vi hørt skal være ordentlig bra blant de sofistikerte. Det ble også noen søte små syltetøyglass, søtpaprika og druer. Skikkelig stolt dro eg kortet i kassa etter alle disse flotte varene hadde pepet gjennom. 


 

Vel hjemme en kjapp husvask før sola skulle nytes. Så nå sitter vi bare å nyter varmen med ost, kjeks og en overraskende god hvitvin. Ja for den var vi spent på kan du tro! Fire forskjellige slag kjeks er smakt og åtte typer ost, noe med syltetøy, noe med paprika. Og litt druer innimellom. Eg kan vel ærlig si at blåmuggosten var forresten spiselig med en god desj syltetøy, men ikke uten. Vi føler oss nesten som rikfolk i byn her vi sitter, på frontporch’n på vår nye saloon, og nyter livet. Vi har til og med glass på stett!


 

Vi kommer nok til å småspise ei god stund utover kvelden, og så fort det blir kjølig fyrer vi opp bålet. Er jo så flott å sitte ute nå, og siden vi har vært så ordentlige i dag, må vi få litt bållukt i håret. Tar eg ikke feil, har vi noen baconpølser vi kan svi på flammene seinere også. Ja, for nå som det er vår og sommer i hagen, er TV-program et fremmedord for oss. 

 

 


Saloon vi sitter i er prosjektet eg har prata om tidligere. Hvorfor gapahuk når man kan bygge saloon?


 

Nei, nå får eg nesten ta en ny skål med min kjære Doc, dytte innpå mer fintfolkmat, og sette meg godt til rette for resten av kvelden. Fri i morgen! Ha en fortreffelig himmelsprett godtfolk 😊

 

 

Bloggen vår

 

 

 

#feiring #bryllupsdag #ost #kjeks #vin #hvitvin #mat #blåmuggost #romantikk #druer #syltetøy #riesling

4 thoughts on “Feirer så klart i to dager!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top