FREDAGSPARODI: Champagne og fintfolkfest

Heisann bloggen!

I dag blir det fest på stett, og penklær på. Vi har – som dere leste i går – havna i Kristiansand, riktig nok i bibelbeltet, men hos folk som tåler dobbel dose altervin da selvsagt. Vi har tatt på våre fineste boots og staselige hatter. 

Her ankom vi seint i går, så det ble bare en støttebeinsdram før vi kvelda i vår penthouseinnreda Bjølseth fra 68. Sto opp i dag tidlig til nydelig vær, det var på med bikinier og badedrakter fra 60-70 tallet. Vertene lagde millionfrokost i villaen sin, egg og bacon til hele campen her. Vi er altså ei Bjølseth, ei Poletta og en flott bobil på tur. 

 

I dag ryktes det om innflytningsfest i denne flotte villaen. Her har de garasje, låve og dukkestue i tillegg til hovedhuset, og robotklipper til plenen. Denne kan dere se video av på min fb side. I låven finnes der kjøleskap, der har vi fylt ca halva med vår egen type moro. Men her et det jo innflytningsfest for “fintfolk”. 

Når det er noe å feire bruker det jo å være champis hos fintfolk, så det måtte jo til her. Som blogger måtte jo eg være en av de første til å smake, alle her har jo fått med seg at eg blogger. Vel vel, verten helte oppi og eg smakte. 

 

Det var IKKE godt, så det endte med at Doc fant noen skvetter i vogna, blant anna Jack honning. Da ble festen noe mer trivelig, for champis er ikke godt samme om det er på stett eller i pappkrus selv for en blogger!

 

Så nå er vi på sterkere skyts, vi dropper fintfolkdrikke og nyter det vi er best på, whiskey og rom. Her er det nå plutselig fullt hus, vi har fått revyoppvisning, og vi koser oss som aldri før! Her er det liv, kos dere og god helg godtfolk!

 

 

2 thoughts on “FREDAGSPARODI: Champagne og fintfolkfest

  1. Jack honning anbefales på det sterkeste å servere på is, sammen med en skvett sitronsaft. Det smaker himmelsk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top