Luke 16; jævla feminist!

Nå må eg først få starte med å si at eg ble litt satt ut her. Fikk en sint mld på snap i dag fra noen eg ikke aner hvem er, hvor vedkommende kalla meg en «jævla feminist!» og fortsatte med at eg måtte slutte med denne femikalenderen min. Altså, bare for å ha mitt på det reine; håper denne luringen er eneste som har misforstått kalenderen, for det er stor forskjell på å bli feminin og feminist! Men hva så om eg hadde vært feminist?

Men nok om det. Målet med denne kalenderen var å bli mer feminin, altså mer «jålete», og hittil har det meste blitt totalt mislykka eller helt bortkasta. Står foreløpig igjen med en ting eg synes funker, ansiktsmaske. Joda, neglelakk også, men man kan ikke drive med stort om lakken skal vare da.

Føler meg jo freshere selv om lite egentlig funker da…

Altså, om man ikke har blitt feminin innen fylte 35 år er vel løpet i grunn kjørt, så i dag gjorde eg noe helt annet, men likevel et boost for femininiteten. Du skjønner det at med crohns er det mye rart som skjer i magen, deriblant luft. Eg har nemlig fått høre at som dame skal man ikke fise blant folk. Ok, så eg har prøvd denne HER bare for å skåne Doc litt.

Hva kan man si om dette vidundermiddelet da? En liten pille, så skal luften i magen bare bli borte. Hadde lite tro på dette da luften faktisk må ut på et vis, men putta en tablett i nebbet og tygde. Smakte ikke så verst, og tro det eller ei, men etter et stund begynte den oppblåste magen å avta litt, og eg har ikke sluppet en eneste fis siden. Kanskje dette er tingen for meg?

2 thoughts on “Luke 16; jævla feminist!

  1. Du må virkelig lukke ørene for sånne kommentarer!!Har problemer med magen jeg også,har ikke noe diagnose enda…Men det går stort sett greit,Må planlegge og tilpasse seg litt bare🤗

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top