Trene eller ikke trene?

Heisan folkens!

Foto: TON/Lillefrekke

Nå som eg har begynt å jobbe bare dagtid, har eg blitt litt mer stillesittende. Joda, det er samme arbeidsoppgaver som før, altså som de eg hadde på dagskiftet før, eg har bare ikke kveldsskiftene til å jobbe på gølvet lenger. Det blir litt mer mail og avvikshåndtering enn varehåndtering, og det er helt OK. Bortsett fra at eg har begynt å ese ut!

Så da har eg fått et dilemma. Hater å trene, men noe må gjøres, så eg meldte på naboen og meg på et fire ukers pole dance introkurs. Dette skal foregå hos Unicorn Pole Studio på Jessheim, og starter om ca to uker. Men er det nok for å stagnere vektøkningen? Tenker på om eg burde brukt støtte medlemskapet på Nes Arena til å finne meg ei tredemølle, og gjerne noen vekter å løfte på i tillegg. 

Eg har jo en annen mulighet også. Kan til nøden kutte ut chips, brus og karbohydrater. Men da må eg ærlig si at trening høres enklere ut! Noe må uansett gjøres, nekter å føle meg oppblåst stort lenger. Så hva hadde dere gjort?

Trening eller kutte ut det som er godt??

Og da evt, tips til moro trening?

 

Følg oss gjerne på fb

docogdask på insta

redneckdask på snap

 

#trene #trening #slanking #diett #poledance #inspirasjon #lillefrekke #photoshoot

10 thoughts on “Trene eller ikke trene?

 1. Ann Siren Moe Nilsen: nå vet ikke eg hvor du bor da, men det er kurs på Jessheim, sikkert bare å kontakte de. Ligger link i bloggen et sted 😉

 2. Jeg har drevet en del med poledance, men det er helt nødvendig å drive med egentrening i stryke og utholdenhet i tillegg til stretching for å gjøre gode framskritt. 🙂 Du kommer ikke langt med bare fire uker heller

 3. Nina: jepp, det er nettopp derfor eg spør…… Vet man ikke blir proff av fire uker, og det er nok en grunn for at det kalles inteokurs… Men eg trenger inspirasjon og motivasjon, ikke noen som bare sier “det er ikke nok”.. :p

 4. Jeg vet en måte du kan trene yoga og pilates samtidig 😀 Du avgjør intensiteten selv, svett som juling blir du og. I tillegg vil du frigjøre enormt mange endorfiner -lykke hormoner!
  HA VILL HEFTIG SEX!
  Og holder ikke han ut kjøret så bruk viagra 😀 😀 😀
  Det kan hende du legger på deg av dette og men da er det andre årsaker hvertfall :p

 5. Poledance (eller pole sport) er helt fantastisk bra trening! Tungt som f**n, men du får også fremgang ganske raskt. Ikke gi opp med en gang om det er noe som er vanskelig. Det tar tid å bygge opp både muskler og det mentale tankesettet som må være på plass før å tørre å slippe seg løs – spesielt når man etterhvert begynner å slippe taket i stanga. Vær nøye med å lære riktig teknikk helt fra starten, Det gjør alt enklere. Og vær forberedt på at det gjør vondt! No pain, no gain 😉 Kos deg!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top