Drømmekjøkkenet begynner å ta form

I dag starta dagen med Bonanza og McGyver i bakgrunnen når vi dreiv å skrudde, og det har jo blitt noen McGyver løsninger her også, likevel er vi fornøyde så langt. Nå ser det faktisk ut som et kjøkken, bare noen skuffer og fronter igjen! Jøss som dette har gått unna, og vi er så slitne at vi ikke engang gadd å bestille pizza. Doc ringte foreldra, og snille som dem er, kom de med flesk, poteter, grønnsaker og saus til oss. Etter så mye pølser og junk kan du tro dette smakte! 

I dag har forresten elektrikeren vært innom også, så vi har nytt ledningsnett på hele kjøkkenet. Han kommer innom og tar siste finish i morgen. Ellers fikk vi da lagd hakk i nye gulvet, og eg glemte vel å si at i går ble det hakk i taket… Dette er vel bare normalt.

 Nei dette har eg neiggu ikke tid til, her må det skrus mer! Men nå har vi bært inn resten, så slipper vi fly ut i garasjen hele tida. Slenger i dag og ved en haug med bilder, så ser dere hvordan det står til her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Drømmekjøkkenet begynner å ta form

  1. stavangerinmyheart: Ja, vi må jo inn igjen og hente resten, så det blir litt mer skruing.. Men nå driver Doc og rydder litt, og eg er på jobb :p hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top