Romjulskos med Forente Rednecks

Nå har det være noen dager med skikkelig etagilde og julefeiring med familien til Doc, og vi har kosa oss skikkelig. Grøt, langtidsgrilla ribbe, og kalkun har stått på menyen, ja, og litt akevitt og diverse hygge i glass og krus. 

Nå som det er Boxing Day var det derfor på tide å besøke venner og gosse oss på villsvingryte og restefest. Så i dag tok vi turen ned til Rypes mekaniske verksted for litt trivelig eting og juging med Forente Rednecks Norge. Her var Anne og Rype, og flere fra denne foreninga, samt noen nye fjes. Vi fikk også hilse på Klompen igjen, katten til Jon.

Desserten var en nydelig karamellpudding med krem til, og så hadde Ole Kristian bakt ei skikkelig god marsipankake. Dem som ikke skulle kjøre noe sted kunne kose seg med cognac og vin, ellers var det brus på oss andre. Ja noen må jo på jobb i morgen… 

Ellers kan eg fortelle at det skorter ikke på julestemning hos Rype’n, her var alle kriker og kroker pynta med både lys og glitter. Trivsel er nemlig Rypes spesialitet, kos, stemning og mat er han god på. Her ble det skravling og latter fra ende til annen, så neste år tar eg fri i romjula så vi får blitt litt lenger!

Her kommer litt bilder fra dagen

 

 

 

 

 

#boxingday #romjul #mat #trivsel #rester #forenterednecks #venner #middag #rednecks #norskerednecks

10 thoughts on “Romjulskos med Forente Rednecks

  1. He He….ja er det noe jeg har fått med meg på TV den siste tiden så er hvor utrolig koselig dere har det sammen:-) Kjekt å følge dere på bloggen også, få litt sånn «bak scenen» innsyn;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top