Litt tidligere ute enn planlagt!

Da er vi jaggu på tur igjen, denne gang i bil mot ville vesten. 8 timer og 54 mil skal vi legge bak oss i dag. Ingen flyvertinner som skjenker oss, men vi kan i det minste ta en sigarett når det passer oss. 

Eg sa til Muttern og Fattern at eg måtte jobbe til 15, og at vi skulle kjøre 16. Men nå blir dem vel glad når dem leser at eg fikk ta fri fra 11 og at vi har ankommet Hemsedal alt. Og ekstra glad blir dem vel når dem leser at eg har tatt ferie på tirsdag, sånn at vi har god tid til å besøke farmor også. 

Bilen er fylt med baggasje (selvsagt), Tassen er med, snacks til både oss og Tassen, lefse, sjokolade, brus og iste. Vi skal ikke lide noe nød når vi er på tur nei! 

Tok forresten en stopp i Flå for å kjøpe nytt bånd til Tassen, vi har jo klart å glemme det andre hjemme. Tone-Lise sto på Notabene og smilte når vi kom inn på senteret, og Hanne kom også og hilste på, da ble det skravling som alltid når vi møter venner. 

Nå er det til Tassens store glede pitstop på Hemsedal, da får han markert og satt sine spor her. Viktig for en hund å “blogge” litt over alt vettu. Og vi får oss en matbit, og kanskje markere litt vi også, bare i lukka forhold da. Turen går straks videre over Hemsedalsfjellet og hjem til Radøy, så vi får blogges siden. Ha en fortryllende aften!

18 thoughts on “Litt tidligere ute enn planlagt!

  1. God tur 😀husk å kjøre pent 🖒selv har jeg og sønnen innlosjert oss på campingvogna i sunne ,nyttår skal feires her😜og håper at mannen i huset dukker opp imorgen. GODT NYTTÅR TIL DERE 🥂🍾🌟🎊🎉😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top