En gammel, en for salg og en ny…

Nå har våren kommet over oss her, det minker på snøen, og det går an å drive ute igjen. Fugene kvitrer, og Tassen har gravd frem alle lekene som forsvant i fjor. Sneipene etter fem mnd med en meter snø, begynner å dukke opp. 

Doc har plutselig fått opp energinivået sitt, og da må han drive med noe hele tida. Selv blir eg stressa fordi mitt energinivå er så mye lavere, at eg sitter rolig i dag. Men eg har hjulpet han litt da, vi har taua hjem Patrioten. 

Før påske eksploderte clutchen på denne, som om ikke det var nok at den sto til sammen 7 mnd i fjor, eller at vi brukte over 60 høvdinger på reparasjoner i fjor. Da parkerte vi den og kjøpte ny bil. Men nå vurderer vi å selge den, kanskje fikse den først, eller plukke den i deler og selge, for alt er jo nytt nå. Skulle du ha lyst på en Patriot, eller deler, kom med bud!

Ellers har vi jo fortsatt en evig trofast (bank i bordet) cherokee, gammel røver fra 90 tallet. Denne har i dag fått vårstell av energiklumpen Doc, altså sommerdekk og Dab radio. Da er mye gjort, og bilen blir kjekkere å kjøre både på asfalt og i grøft. Nybilen får ikke på sommerskoene før i neste uke, fordi den i helga skal brukes over fjellet, men den klarer vel å vente. 

Praktisk info om den som er for salg:

Vår 07 mod Jeep Patriot selges høystbydende over 20 000,-

Bilen har nylig fått nye hjullager bak, ny turbo, travers, bærebru, ny elektronikk med startsperre og frem til starter, bremser er bytter og bremseskiver foran samt det meste i forstilling, bilen er påkostet ca 60000,- det siste året og den er EU OK frem til 2019. Ett par feil er det jo lekker servo olje og clutchen må byttes. Bilen har ca 311000 km på teller?n. Bra sommer- og vinterdekk.

3 thoughts on “En gammel, en for salg og en ny…

  1. Godt å pusle litt ute nå =) Dab har ingen av våre, blåtann og radio app/spotify funker som bare det – der ljomer det fra country radiokanal hverende tur =) Sommerdekk kommer vel på i løpet av uka, men snø har vi enda mer enn nok av i hagen, blir neppe nyklipt plen til 17.mai – da må det i så fall freses først 😉

  2. Jernbanefrua..: Dab fulgte med nybilen, og vi monterte en i patrioten i fjor, for den hadde bare CD 😉 Den flytta vi over i cherokee’n i dag 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top