BARBIE, DU LYVER!!

I det siste har det vært mye kroppspress på sosiale media, det er ikke til å legge skjul på. Alt skal være et glansbilde, og man skal se ut som ei barbiedukke helst. Men det aller mest ironiske og morsomste av alt, det er når disse opererte bloggerne selv skal snakke om kropp. Har lest mange innlegg av det slag, og må si det er noen som er kort øverst. 

Noen av disse bloggerne gir til og med råd til yngre jenter, og sier at det er helt greit å operere seg. Hva f**n? Og det gis ut rabattkoder på botox og diverse på enkelte blogger. Ja, det finnes bloggere som direkte oppfordrer ungjenter til å fikse på utseende, og i tillegg ser dem på seg selv som gode forbilder. Intelligens eller sunnhet er tydeligvis ikke lenger et tema i verden. 

(Bilde lånt fra tv2.no I forbindelse med bloggeren som oppfordra til plastisk kirurgi)

Men den andre type operert blogger er vel hakket verre. Bloggere som selv har lagt seg under kniven, som ber deg om ikke å gi etter presset. Det blir som da muttern satt med Pall Mall Mild i fingrene og sa til meg at røyking er farlig. Vanligvis legger ikke eg meg opp i hva andre mennesker gjør med kroppen sin, men når dem har putta både det ene og det andre inn under huden, for så å snakke om press etterpå, da blir det bare dobbeltmoral. Da lurer eg, tror virkelig opererte bloggere at dem når gjennom med prat om press? Gjør deg selv en tjeneste, slutt å fortelle verden om press på utseende og stil når du selv har gitt etter presset. 

(Litt hva man kan risikere, bildene ligger på mange forskjellige nettsteder)

Vel vel, så er det nå mange bloggere som har operert seg, og en del av de ser ut som krysninger mellom barbiedukker og dårlig betalte pornostjerner, sånn er det bare. Men det er faktisk disse som påvirker unge jenter i dag. Det er skremmende! Men det er også en av grunnene til at doc og meg har gitt full gass med vår blogg, tror eg er eneste kvinnelige toppblogger som ikke er operert, og vi deler det meste usminka. Forresten, så tror eg martinehalvs også er uten dill dall, altså ekte. 

Naturlig lykkelig 

Vi kunne ikke brydd oss mindre om dette presset på både kropp og klær, vi gjør som vi selv vil, og det funker for oss. Hele oppveksten til både Doc og meg, har vi hatt egne stiler. Vi har alltid vært sånn begge to, og det er nok hovedgrunnen til at vi er så forbasket lykkelige begge to. Det finnes så mye mer mellom himmel og jord enn et overfladisk utseende, og nettopp dette prøver vi å formidle gjennom vår blog.

 

Er dette slik du vil se ut om noen år, må du gjerne se opp til opererte forbilder. Dette var Donatella Versace når hun var 52 år!

 

 

 

 

 

 

 

  1. Kjempe bra innlegg, dette er noe som jeg digger med dere. Dere er som dere er og det er det som er gode rolle modeller.
   Ønsker dere en god fredag og helg. Klem fra meg og Elvis.

  2. NIX!
   Jeg klarer meg uten!!!
   Vil ikke se ut slik i det hele tatt 🙂 Rynker og at det henger her og der får bare komme. Får prøve så godt jeg kan å trene og stramme opp her og der………………. forrsten så skal jeg å ta et lyft da……….. øyelokk/øyenbryn-løft fordi det er problemer med øynene 🙂 DET er lov! 😀

  3. Godt skrevet, vil også si at det som forundrer meg er at det er noen gutter/menn (ikke i mine øyne) som liker dette.
   Hvorfor? ? Er det for at overgangen fra den oppblåsbare de har under senga ikke skal bli så stor?
   Vel, hver sin lyst sier jeg.
   Håper bare jentene gjør dette for de har lyst selv……og ikke gjør det for at kjæresten fantaserer om store….både det ene og det andre.
   Nok sagt, ha en fortsatt herlig sommer og ses kanskje på hagefesten!

  4. Fy fan… det var det jävligaste jag har sett 🤤.
   Bästa e Naturlig.
   Var den du e o inget eller ingen annan. 😊
   Huff o gru… 🤤🤤🤤

  5. Kan ikke bli mer enig,blir som å nekte unge alkohol å samtidig skryte av å morro det er å feste å bli full,klart de vil prøve det fortest mulig Da,jeg å fruen har noen kg ekstra begge to,men vi har kun hverandre å vise oss fram til å da får vi se ut som vi gjør 😃 ha ei fin hælj begge to 👍😃

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg