Instakonkurranse

Nå har vi hatt en liten minikonkurranse på Instagram. Folk kunne tagge egne bilder med #docogdaskblogg sånn at vi skulle velge ut noen av bildene og dele på bloggen her. Vi har fått mange fine bidrag, og har nå valgt ut tre vidt forskjellige vinnere. 

Først ut har vi toraagehansenphotography som tar meget proffe og flotte bilder. Dette bilde er bare helt nydelig, se på fargene da! Klikk på bilde for å komme inn på feeden hannes på insta. 

Så har vi et bilde fra frubacobsenno som virkelig kan få en til å tenke. Vet dagens barn hva dette apparatet er og hvordan det brukes? Klikk på bilde for å se mer. 

Til sist valgte vi ut dette bilde av tante_abbe nettopp fordi det er flott å se at venner kan holde sammen så lenge. Bilde gjør oss glad. Se mer fra hennes profil? Klikk inn på bilde da. 

Synes du sånne konkurranser er koselige? Følg oss på Instagram da vel, vi kjører litt forskjellige typer konkurranser der innimellom! Og det er ikke lenge til neste konkurranse!

Instagram

Facebook

Snap

7 thoughts on “Instakonkurranse

  1. Så koselig og fine bilder. Herlig konkurranse<3 Jeg har ikke insta, men er heldig å få være med å se de flotte bildene på bloggen din/deres:) Håper mange blir med:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top