Når Doc er borte danser Dask på bordet!

Reklame |

I går våkna eg grytidlig, men kom likevel for seint på jobb, ikke pga glatten, men et motorhavari som skapte lang kø. Vel fremme på jobben titta eg på statistikken fra dagen før på blogg, noe eg gjør hver morgen, og til min store overraskelse lå vi pinameg på fjerde plass på blogg.no! 4. plass ja! Når eg sjekka i dag lå eg faktisk på 6. plass, og det er faktisk litt kult om eg får si det selv. At bygdefolk som stort sett går i arbeidsklær eller joggis, kan telle årets sminkedager på ei hånd, og med en helt vanlig lagerjobb, kan havne så høyt på listene, det hadde eg aldri sett for meg. Kunne jo kjøpt meg noe sånt som dette HER da, som mange andre bloggere ville gått i, men ville det da vært ekte meg? Men nå skal vi ikke ta helt av her, det får være nok selvskryt.

Tar helt av her nå!

I dag fikk eg overraskelsesbesøk, og det var faktisk gjesten som skulle overraskes. Fikk plutselig en mld først da «Hei, er du hjemme?» Ja det er eg jo. «Vi er på Kløfta og Mette er med, i stedet for å kjøre hjem kommer vi bort til deg uten at Mette vet det». Så joda, gjengen kom på besøk de, og vi har skravla lenge. Og plutselig kom jo Hilde og dattera innom, så her har det virkelig vært kakling i stua. Det kunne vel egentlig ikke passa bedre, for Doc er bortreist noen dager. Han ringte i sta, så eg hørte at han storkoser seg. Det er jo vinn vinn, eg fikk litt jentetid som han slapp å høre på.

Tassen koser ræva av seg…

Her i huset er jo Doc kokken, og eg hater å lage mat. Når han er borte pleier eg derfor å fråtse i det han kaller søppelmat, ja altså spagetti a la capri, grandis og taco. Men vet du hva? Eg har ikke orka å tenke på middag i dag, er fortsatt mett etter lunsj på jobben. Det var tid for årets julelunsj i kantina, og porsjonene var intet mindre enn king size. Det var så mye mat at eg sleit med å jobbe etterpå, så her skulle det vel holde med ei lita brødskive til kvelds i dag ja. Ellers koser vi oss, Tassen og meg, selv om Tassen helst ligger i vinduskarmen og venter på far.

Snap / Insta

2 thoughts on “Når Doc er borte danser Dask på bordet!

  1. Gratulerer så mye med 4 plass på blogg.no, vel fortjent! Tusen ganger mer interessant å lese om deres hverdag enn «influenserne» som alle ser ut som de er støpt i samme form 😂
    Fortsett den gode jobben dere gjør ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top