Bekymra for Tassen

Da vi henta Tassen i går fikk vi vite at han hadde vært litt løs i magen. Det er jo helt normalt, bikkjer snuser på alt mulig rart vettu. I alle fall gjør Tassen det, og han elsker å rulle i alt fra elgmøkk til daue råtne gnagere. Vi merka også på turene i går at det ikke var mye fast, men da eg måtte ut med han kl 4.30 i natt og spruten bare sto beint ut bak, da ble vi enige om å ringe veterinær.

Stakkar liten, ville bare sitte i armkroken… (Kjolen min finner du forresten på tilbud HER)

I morges var Doc ute med Tassen alt i 6-tida, og igjen ved 9-tida, så han ringte vet. Der fikk han beskjed om å bare komme innom, så han gjorde det, og fikk både medisin og skånekost mot løs mage. Nå må vi bare følge med et par dager, for hvis ikke han blir bedre må han nok inn. Vi ser også på tunge og tannkjøtt, der er han bleik, men ikke tørr, så det er ikke noe direkte fare enn så lenge.

Begynner å gå tom for energi, så vi bare krysser fingrene nå.

Før vi dro til Sverige i helga ga vi han ormekur hos vet, sånn i tilfelle vi ikke fikk barnevakt. Vi fikk jo heldigvis det, så Tassen slapp bli med på festen da. Men vet tror han kanskje kan ha reagert på den ormekuren, for det er visst en vanlig reaksjon. Da tenker eg det var greit at han var hos noen han er trygg på i stedet for i en bobil i Sverige. Veldig takknemlig for at broren til Doc, og kona har tatt så godt vare på lille gullisen vår.

Nå har Tassen vært så sjuk en gang før, for snart tre år siden. Da også gikk han et par dager med løs mage. Vi fikk mange kjerringråd, og hadde vi fulgt de hadde vi ikke hatt Tassen i dag. Så IKKE fôr bikkja di på risvann, fiskepudding, eller annet fra kjerringråd, kontakt heller veterinær en gang for mye!! Den gang ble Tassen nemlig lagt inn på akutten, og det i siste liten. Derfor er vi bekymra nå. Og vi gjentar; ikke følg kjerringråd angående syke dyr, ring vet!

 

@docogdask

8 thoughts on “Bekymra for Tassen

  1. God bedring til Tassen ❤️ Og det er en viktig oppfordring dere kommer med der. Bedre å gå én gang for mye enn én gang for lite til dyrlegen.

  2. Ønsker god bedring til Tassen. Vi har sjøl ein jap spisshund og veit hvor glad ein blir i desse små go’ingene😘Takk for gode råd med hensyn til kjerringråda. Ein fin dag til dekan og som sagt-og God bedring til Tassen💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top