«Bello» leverte som vanlig!

Gårsdagen var utrolig fin, sola skinte så eg fikk brukt denne sommerkjolen HER. Etter eggerøre til frokost loffa eg rundt i kjole og sandaler på Montebello, hvilket var helt herlig. Ble med noen over grensa for å handle litt, mens Doc var igjen med Tassen. Er jo selskapssjuk han også, og litt bortskjemt kanskje. Det ble ikke så mye på bolaget, men noen ruller snus, en haug med grillpølser og åtte poser chips var liksom det viktigste.

Fares stod for underholdning under tedansen, artig fyr han der!

Da eg hadde pakka ut av posene hørtes musikk like bortenfor, da var det tedans med Erik Hoel. Du hendelse så koselig da, vi samla oss en gjeng, tok med stoler, og satte oss tilrette. Ordentlig trivelig å sitte der i sola med god campingmusikk. Etterpå rusla vi litt rundt og hilste på bekjente og venner før vi gikk tilbake og lagde middag.

Doc imponerte stort med porchetta i omnia, med saus på krafta. Eg hadde marinert noen nypoteter og lagd noen salater på forhånd. Du hendelse for et luksusmåltid! Her tror eg faktisk Hellstrøm hadde latt seg imponere! Da dette vidunderlige måltidet var fortært rusla vi bort i gapahuken, for her var det live musikk.

Ser ikke dette bare underbart ut?

Eg prøvde meg på en cider, men den var tung å få ned. Tok en dans med Doc, men måtte sette meg. Holdt virkelig på å krepere fordi pusten ble så ufattelig tung. Joda, hadde det moro og koselig med masse venner og bekjente, men holdt ikke ut hele kvelden. Da Doc kom med tre nye cidere delte eg de ut til de andre før eg gikk bort i bobilen, da var ikke klokka mye over 23. Eg klarte ikke mer. Like etter kom Doc og en kamerat, de tok en rolig cognac utenfor før de rusla videre. Det vil si, Doc kom inn og la seg ikke lenge etter.

I dag gikk vi en runde og takka for laget, og noen kom bort til oss og takka. Vi pakka sammen litt sånn innimellom, men det var et nydelig vær, så vi hadde det ikke travelt. Var også godt å komme hjem, fått rydda inn og spist middag. Ja, det ble selvsagt svenske pølser i dag, godt det. Vi må si vi stortrives på Bello, og burde nok vært der oftere. Selv med live musikk slapper vi av på en helt annen måte enn når vi er hjemme, og det har vært godt for sjela.

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “«Bello» leverte som vanlig!

  1. Takk for hyggelig selskap på Bello , alltid kjekt for oss fra Bergen å treffe dere 🙂🙂🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top