Bursdagsfest!

Først vil eg begynne dette innlegget med å takke for alle gratulasjoner, både på blogg og some (sosiale media). Det er helt fantastisk å ha bursdag med så mange som ofrer en gratulasjon for meg, dere er virkelig gullgode. Til min bursdag har eg oppretta en innsamling til Superselma. Akkurat nå i disse coronatider trenger gjerne kreftrammede barn ekstra glede, og det varmer hjerte mitt at vi nå har nådd målet med innsamlingen. Skulle du likevel ville bidra er den fortsatt åpen ut dagen, bare klikk inn HER og les mer om det.

Nå som eg har fylt 35, en halvrund dag, kreves det vanligvis en aldri så liten feiring. Dette valgte vi å droppe, og heller slappep av hjemme. Doc og leieboeren ordna meg luksusmiddag med pulled pork, fløtepoteter og maisstuing, og svigermor kom på døra med både kake, boller og gaver. Og i dag diska de opp med luksusmiddag og dram for hele husstanden i saloonen, ligger alt en del ute på snap og insta herfra.

Når eg først skulle få øl måtte det bli ei Corona, er jo den beste det vel?

Av Doc har eg ikke fått noe gave enda, fordi det er ikke nødvendig å dra på noe shopping nå. Leieboeren kom med ei flaske Corona (så klart) så eg kunne feire bittelitt da, og bidrag til Superselma, svigers kom med noen deilige saueskinn og ullsokker som eg ønska meg, dette er alt tatt i bruk i saloon i kveld. Dette er gull verdt både i hagen og i campingvogna. Av de som bor lengst unna har eg fått penger og bidrag til Superselma, og så kommer det muligens omsider en gave fra foreldra mine.

Er det dette man kaller karantenefest? Ingen er i karantene da, og det er bare husstanden, men vi dropper de store festene…Her går det i dram og yatzy!

Nå skåler vi via nett og some til alle som sitter hjemme og skulle ønske de var på fest, vi kan få det ganske så moro sammen på some vettu, selv om vi holder avstand! Så fikser vi alt med en sånn HER i morgen, den var forresten sjukt billig!

Snap / Insta

2 thoughts on “Bursdagsfest!

  1. Vi har også feiret bursdag🎂🎂🎂pappa sin 60 års dag. Som igjen er min bestevenn. Pappa har veldig sansen for deg og doc så kan jeg be om en ting?? Kan dere sende en hilsen til han igjennom min Facebook profil? Alexander Karlsen hadde betydd mye for meg og min pappa. Han heter svein Johnny Karlsen. Igjen gratulere så masse med dagen eller som det sies på mitt morsmål (samisk) lihkku beivvin. Tusen tusen takk. For at dere er dere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top